Alpa Service BVBA

Contactgegevens Alpa Service BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpa Service BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpa Service BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Lieven Bauwensstraat 19  Box 1 8200 Sint-Andries (Brugge), België

Telefoon (phone): +32 (53) 273-10-68 +32 (53) 273-10-68

Fax (fax): +32 (9) 464-29-64 +32 (9) 464-29-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpa Service BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpa Service BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpa Service BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpa Service BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpa Service BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpa Service BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpa Service BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpa Service BVBA
Products information Alpa Service BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01927795410
Ondernemingsnummer: 5587066650
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Alpa Service BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpa Service BVBA
(Get full report from official database of BE for Alpa Service BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpa Service BVBA
Addition kinds of activities for Alpa Service BVBA

9711. nationale veiligheid | National security
175100. Timmerwerk | Carpentry work
10310000. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
32290300. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
38120120. Infrarood object detectie apparatuur | Infrared object detection equipment
60199901. Centrale liquiditeitsfaciliteit | Central liquidity facility
73890601. Decoratie service voor speciale evenementen | Decoration service for special events
73899938. Plantenverzorging | Plant care service
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization

Werken bij Alpa Service BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpa Service BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpa Service BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpa Service BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van Alpa Service BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Alpa Service BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpa Service BVBA. Laat een reactie achter voor Alpa Service BVBA. Alpa Service BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpa Service BVBA. Leave a respond for Alpa Service BVBA. Alpa Service BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpa Service BVBA op de google maps. Adres en contacten Alpa Service BVBA
Location of Alpa Service BVBA on the google maps. Address and contacts of Alpa Service BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpa Service BVBA Alpa Service BVBA: SMULDERS PIERRE | CARROSSERIE SACR? A. | COIFFURE FIGARO | Hippofoto | Dedicated Systems Experts

Other related companies as Alpa Service BVBA: SMULDERS PIERRE | CARROSSERIE SACR? A. | COIFFURE FIGARO | Hippofoto | Dedicated Systems Experts

Alpa Service BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Alpa Service BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01927795410. Het bedrijf Alpa Service BVBA bevindt zich op het adres: Lieven Bauwensstraat 19  Box 1 8200 Sint-Andries (Brugge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 566,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Alpa Service BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alpa Service BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpa Service BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpa Service BVBA, openstaande posities, locatie van Alpa Service BVBA op de kaart.

Alpa Service BVBA is a company, that was registered 1998 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Alpa Service BVBA, company assigned to the tax number BE01927795410. The company Alpa Service BVBA is located at the address: Lieven Bauwensstraat 19  Box 1 8200 Sint-Andries (Brugge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 566,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Alpa Service BVBA were not found.
The main activity of Alpa Service BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpa Service BVBA is not available. You also can look at reviews of Alpa Service BVBA, open positions, location of Alpa Service BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpa Service BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpa Service BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpa Service BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpa Service BVBA, employees, financial statistics.