Alizé Aero SPRL

Contactgegevens Alizé Aero SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alizé Aero SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alizé Aero SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Gendarme 34; 1400; Nivelles (Monstreux), België

Telefoon (phone): 0475 70 30 30 (+32-0475 70 30 30) 0475 70 30 30 (+32-0475 70 30 30)

Fax (fax): +32 (61) 500-63-79 +32 (61) 500-63-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alizé Aero SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alizé Aero SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alizé Aero SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alizé Aero SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alizé Aero SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alizé Aero SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alizé Aero SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alizé Aero SPRL
Products information Alizé Aero SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06850494384
Ondernemingsnummer: 3349975585
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Alizé Aero SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alizé Aero SPRL
(Get full report from official database of BE for Alizé Aero SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alizé Aero SPRL
Addition kinds of activities for Alizé Aero SPRL

2052. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
22110514. Rep, katoen | Rep, cotton
22990105. Pads, fiber: henequen, sisal, istle | Pads, fiber: henequen, sisal, istle
28990100. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
30899904. Lagers, kunststoffen | Bearings, plastics
32590301. Adobe baksteen | Adobe brick
37329903. Boten, starre: kunststoffen | Boats, rigid: plastics
39110402. Handtassen, edelmetaal | Handbags, precious metal
83220500. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services

Werken bij Alizé Aero SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alizé Aero SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alizé Aero SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alizé Aero SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

Zoek naar antwoorden van Alizé Aero SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Alizé Aero SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alizé Aero SPRL. Laat een reactie achter voor Alizé Aero SPRL. Alizé Aero SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alizé Aero SPRL. Leave a respond for Alizé Aero SPRL. Alizé Aero SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alizé Aero SPRL op de google maps. Adres en contacten Alizé Aero SPRL
Location of Alizé Aero SPRL on the google maps. Address and contacts of Alizé Aero SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Alizé Aero SPRL Alizé Aero SPRL: Home Charm-Etoile d'Or SC | MICHEL HAZETTE | GILBERT DE VOS | EMIEL JANSSENS | Carens-Mulders

Other related companies as Alizé Aero SPRL: Home Charm-Etoile d'Or SC | MICHEL HAZETTE | GILBERT DE VOS | EMIEL JANSSENS | Carens-Mulders

Alizé Aero SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alizé Aero SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06850494384. Het bedrijf Alizé Aero SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Gendarme 34; 1400; Nivelles (Monstreux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 786,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Alizé Aero SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alizé Aero SPRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alizé Aero SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alizé Aero SPRL, openstaande posities, locatie van Alizé Aero SPRL op de kaart.

Alizé Aero SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alizé Aero SPRL, company assigned to the tax number BE06850494384. The company Alizé Aero SPRL is located at the address: Rue du Gendarme 34; 1400; Nivelles (Monstreux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 786,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Alizé Aero SPRL were not found.
The main activity of Alizé Aero SPRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alizé Aero SPRL is not available. You also can look at reviews of Alizé Aero SPRL, open positions, location of Alizé Aero SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alizé Aero SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alizé Aero SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alizé Aero SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alizé Aero SPRL, employees, financial statistics.