ADEPS-Centre Sportif Le Blocry

Contactgegevens ADEPS-Centre Sportif Le Blocry: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADEPS-Centre Sportif Le Blocry: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADEPS-Centre Sportif Le Blocry

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place des Sports 3; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 010 45 10 41 (+32-010 45 10 41) 010 45 10 41 (+32-010 45 10 41)

Fax (fax): +32 (71) 721-10-19 +32 (71) 721-10-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADEPS-Centre Sportif Le Blocry: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADEPS-Centre Sportif Le Blocry"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADEPS-Centre Sportif Le Blocry"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADEPS-Centre Sportif Le Blocry, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADEPS-Centre Sportif Le Blocry. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADEPS-Centre Sportif Le Blocry, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADEPS-Centre Sportif Le Blocry. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADEPS-Centre Sportif Le Blocry
Products information ADEPS-Centre Sportif Le Blocry

BTW identificatienummer (tax): BE03855346679
Ondernemingsnummer: 7754119873
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ADEPS-Centre Sportif Le Blocry zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADEPS-Centre Sportif Le Blocry
(Get full report from official database of BE for ADEPS-Centre Sportif Le Blocry)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADEPS-Centre Sportif Le Blocry
Addition kinds of activities for ADEPS-Centre Sportif Le Blocry

3915. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
24910200. Bruggen en bochten, behandeld hout | Bridges and trestles, treated wood
26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
27520602. Posters, gelithografeerd | Posters, lithographed
48999901. Gegevenscommunicatiediensten | Data communication services
50840701. Beheersende instrumenten en accessoires | Controlling instruments and accessories
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts
86310000. Arbeidsorganisaties | Labor organizations

Werken bij ADEPS-Centre Sportif Le Blocry: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADEPS-Centre Sportif Le Blocry: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADEPS-Centre Sportif Le Blocry. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADEPS-Centre Sportif Le Blocry. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

Zoek naar antwoorden van ADEPS-Centre Sportif Le Blocry in sociale netwerken
Look for responds of ADEPS-Centre Sportif Le Blocry in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADEPS-Centre Sportif Le Blocry. Laat een reactie achter voor ADEPS-Centre Sportif Le Blocry. ADEPS-Centre Sportif Le Blocry bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADEPS-Centre Sportif Le Blocry. Leave a respond for ADEPS-Centre Sportif Le Blocry. ADEPS-Centre Sportif Le Blocry on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADEPS-Centre Sportif Le Blocry op de google maps. Adres en contacten ADEPS-Centre Sportif Le Blocry
Location of ADEPS-Centre Sportif Le Blocry on the google maps. Address and contacts of ADEPS-Centre Sportif Le Blocry

Andere gerelateerde bedrijven als come ADEPS-Centre Sportif Le Blocry ADEPS-Centre Sportif Le Blocry: MARLEEN DE SCHAMPHELAIRE | EDDY D'HAES | PEARLE OPTICIENS | CERCLE SPORTIF DE LA FORCE A?RIENNE | Dumont Didier

Other related companies as ADEPS-Centre Sportif Le Blocry: MARLEEN DE SCHAMPHELAIRE | EDDY D'HAES | PEARLE OPTICIENS | CERCLE SPORTIF DE LA FORCE A?RIENNE | Dumont Didier

ADEPS-Centre Sportif Le Blocry is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADEPS-Centre Sportif Le Blocry, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03855346679. Het bedrijf ADEPS-Centre Sportif Le Blocry bevindt zich op het adres: Place des Sports 3; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 416,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in ADEPS-Centre Sportif Le Blocry zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADEPS-Centre Sportif Le Blocry is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADEPS-Centre Sportif Le Blocry is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADEPS-Centre Sportif Le Blocry, openstaande posities, locatie van ADEPS-Centre Sportif Le Blocry op de kaart.

ADEPS-Centre Sportif Le Blocry is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADEPS-Centre Sportif Le Blocry, company assigned to the tax number BE03855346679. The company ADEPS-Centre Sportif Le Blocry is located at the address: Place des Sports 3; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 416,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in ADEPS-Centre Sportif Le Blocry were not found.
The main activity of ADEPS-Centre Sportif Le Blocry is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADEPS-Centre Sportif Le Blocry is not available. You also can look at reviews of ADEPS-Centre Sportif Le Blocry, open positions, location of ADEPS-Centre Sportif Le Blocry on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADEPS-Centre Sportif Le Blocry, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADEPS-Centre Sportif Le Blocry, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADEPS-Centre Sportif Le Blocry, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADEPS-Centre Sportif Le Blocry, employees, financial statistics.