ADEPS-Centre Sportif La Sapinette

Contactgegevens ADEPS-Centre Sportif La Sapinette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADEPS-Centre Sportif La Sapinette: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADEPS-Centre Sportif La Sapinette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Sapinette 3; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 31 11 48 (+32-065 31 11 48) 065 31 11 48 (+32-065 31 11 48)

Fax (fax): +32 (65) 458-38-88 +32 (65) 458-38-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADEPS-Centre Sportif La Sapinette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADEPS-Centre Sportif La Sapinette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADEPS-Centre Sportif La Sapinette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADEPS-Centre Sportif La Sapinette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADEPS-Centre Sportif La Sapinette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADEPS-Centre Sportif La Sapinette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADEPS-Centre Sportif La Sapinette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADEPS-Centre Sportif La Sapinette
Products information ADEPS-Centre Sportif La Sapinette

BTW identificatienummer (tax): BE03911102294
Ondernemingsnummer: 1643249511
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ADEPS-Centre Sportif La Sapinette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADEPS-Centre Sportif La Sapinette
(Get full report from official database of BE for ADEPS-Centre Sportif La Sapinette)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADEPS-Centre Sportif La Sapinette
Addition kinds of activities for ADEPS-Centre Sportif La Sapinette

2326. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
4961. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
50870600. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
51220201. Scheermesjes | Razor blades
54119904. Kruidenierswinkels, ketting | Grocery stores, chain
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services

Werken bij ADEPS-Centre Sportif La Sapinette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADEPS-Centre Sportif La Sapinette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADEPS-Centre Sportif La Sapinette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADEPS-Centre Sportif La Sapinette. Looking for open vacancies in other companies

  • Legal Professional (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Openen, beheren en afsluiten van de schadedossiers Rechtsbijstand waarvoor een gevorderde techniciteit vereist is, en opstellen van de juiste claim voor de klant ten opzichte van zijn schade, teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via een minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van ADEPS-Centre Sportif La Sapinette in sociale netwerken
Look for responds of ADEPS-Centre Sportif La Sapinette in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADEPS-Centre Sportif La Sapinette. Laat een reactie achter voor ADEPS-Centre Sportif La Sapinette. ADEPS-Centre Sportif La Sapinette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADEPS-Centre Sportif La Sapinette. Leave a respond for ADEPS-Centre Sportif La Sapinette. ADEPS-Centre Sportif La Sapinette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADEPS-Centre Sportif La Sapinette op de google maps. Adres en contacten ADEPS-Centre Sportif La Sapinette
Location of ADEPS-Centre Sportif La Sapinette on the google maps. Address and contacts of ADEPS-Centre Sportif La Sapinette

Andere gerelateerde bedrijven als come ADEPS-Centre Sportif La Sapinette ADEPS-Centre Sportif La Sapinette: ELECTRO WIMA | COIFF. VANDEKERKHOF-SCHOETERS | Lambert M | Mendes Chuva | Bocofin NV

Other related companies as ADEPS-Centre Sportif La Sapinette: ELECTRO WIMA | COIFF. VANDEKERKHOF-SCHOETERS | Lambert M | Mendes Chuva | Bocofin NV

ADEPS-Centre Sportif La Sapinette is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADEPS-Centre Sportif La Sapinette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03911102294. Het bedrijf ADEPS-Centre Sportif La Sapinette bevindt zich op het adres: Avenue de la Sapinette 3; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 832,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in ADEPS-Centre Sportif La Sapinette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADEPS-Centre Sportif La Sapinette is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADEPS-Centre Sportif La Sapinette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADEPS-Centre Sportif La Sapinette, openstaande posities, locatie van ADEPS-Centre Sportif La Sapinette op de kaart.

ADEPS-Centre Sportif La Sapinette is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADEPS-Centre Sportif La Sapinette, company assigned to the tax number BE03911102294. The company ADEPS-Centre Sportif La Sapinette is located at the address: Avenue de la Sapinette 3; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 832,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in ADEPS-Centre Sportif La Sapinette were not found.
The main activity of ADEPS-Centre Sportif La Sapinette is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADEPS-Centre Sportif La Sapinette is not available. You also can look at reviews of ADEPS-Centre Sportif La Sapinette, open positions, location of ADEPS-Centre Sportif La Sapinette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADEPS-Centre Sportif La Sapinette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADEPS-Centre Sportif La Sapinette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADEPS-Centre Sportif La Sapinette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADEPS-Centre Sportif La Sapinette, employees, financial statistics.