ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large

Contactgegevens ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Lac 56; 7640; Antoing (Péronnes-lez-Antoing), België

Telefoon (phone): 069 44 20 70 (+32-069 44 20 70) 069 44 20 70 (+32-069 44 20 70)

Fax (fax): +32 (59) 161-69-97 +32 (59) 161-69-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large
Products information ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large

BTW identificatienummer (tax): BE05214630126
Ondernemingsnummer: 1533935546
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large
(Get full report from official database of BE for ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large
Addition kinds of activities for ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large

495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
28990108. Wierook | Incense
30890600. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
48139904. Telefoon communicatie makelaar | Telephone communications broker
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
50630402. Verlichtingsapparatuur en accessoires | Lighting fittings and accessories

Werken bij ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Werfreserve

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large in sociale netwerken
Look for responds of ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large. Laat een reactie achter voor ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large. ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large. Leave a respond for ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large. ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large op de google maps. Adres en contacten ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large
Location of ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large on the google maps. Address and contacts of ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large

Andere gerelateerde bedrijven als come ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large: GLASWERKEN NEIRINCK | WAY TO CANADA | HET WITTE HUIS | Lammens A L BVBA | Cremers A

Other related companies as ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large: GLASWERKEN NEIRINCK | WAY TO CANADA | HET WITTE HUIS | Lammens A L BVBA | Cremers A

ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05214630126. Het bedrijf ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large bevindt zich op het adres: Avenue du Lac 56; 7640; Antoing (Péronnes-lez-Antoing). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large, openstaande posities, locatie van ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large op de kaart.

ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large, company assigned to the tax number BE05214630126. The company ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large is located at the address: Avenue du Lac 56; 7640; Antoing (Péronnes-lez-Antoing). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large were not found.
The main activity of ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large is not available. You also can look at reviews of ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large, open positions, location of ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADEPS-Centre Nautique Le Grand Large, employees, financial statistics.