V.K. TRANSPORT DE RESE

Contactgegevens V.K. TRANSPORT DE RESE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.K. TRANSPORT DE RESE: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.K. TRANSPORT DE RESE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSESTEENWEG 240; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50280158 (+32-50280158) 50280158 (+32-50280158)

Fax (fax): +32 (53) 173-38-81 +32 (53) 173-38-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.K. TRANSPORT DE RESE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.K. TRANSPORT DE RESE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.K. TRANSPORT DE RESE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.K. TRANSPORT DE RESE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.K. TRANSPORT DE RESE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.K. TRANSPORT DE RESE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.K. TRANSPORT DE RESE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.K. TRANSPORT DE RESE
Products information V.K. TRANSPORT DE RESE

BTW identificatienummer (tax): BE07966979980
Ondernemingsnummer: 8888458251
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in V.K. TRANSPORT DE RESE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.K. TRANSPORT DE RESE
(Get full report from official database of BE for V.K. TRANSPORT DE RESE)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.K. TRANSPORT DE RESE
Addition kinds of activities for V.K. TRANSPORT DE RESE

3536. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
097199. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
179999. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
384203. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
20910320. Haring, gezouten | Herring, salted
30530101. Pakking materialen | Gasket materials
36510102. Audio elektronische systemen | Audio electronic systems
38260113. spectrografen | Spectrographs
50650408. Tv-onderdelen en accessoires, niet inbegrepen | Tv parts and accessories, nec

Werken bij V.K. TRANSPORT DE RESE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.K. TRANSPORT DE RESE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.K. TRANSPORT DE RESE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.K. TRANSPORT DE RESE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van V.K. TRANSPORT DE RESE in sociale netwerken
Look for responds of V.K. TRANSPORT DE RESE in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.K. TRANSPORT DE RESE. Laat een reactie achter voor V.K. TRANSPORT DE RESE. V.K. TRANSPORT DE RESE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.K. TRANSPORT DE RESE. Leave a respond for V.K. TRANSPORT DE RESE. V.K. TRANSPORT DE RESE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.K. TRANSPORT DE RESE op de google maps. Adres en contacten V.K. TRANSPORT DE RESE
Location of V.K. TRANSPORT DE RESE on the google maps. Address and contacts of V.K. TRANSPORT DE RESE

Andere gerelateerde bedrijven als come V.K. TRANSPORT DE RESE V.K. TRANSPORT DE RESE: C.J. DU QUARTIER MARITIME | ALL-HOUT | SYLVIANE SCHEPERS | Havet Carine | JEAN HORNIKX

Other related companies as V.K. TRANSPORT DE RESE: C.J. DU QUARTIER MARITIME | ALL-HOUT | SYLVIANE SCHEPERS | Havet Carine | JEAN HORNIKX

V.K. TRANSPORT DE RESE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.K. TRANSPORT DE RESE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07966979980. Het bedrijf V.K. TRANSPORT DE RESE bevindt zich op het adres: TORHOUTSESTEENWEG 240; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in V.K. TRANSPORT DE RESE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.K. TRANSPORT DE RESE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.K. TRANSPORT DE RESE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.K. TRANSPORT DE RESE, openstaande posities, locatie van V.K. TRANSPORT DE RESE op de kaart.

V.K. TRANSPORT DE RESE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.K. TRANSPORT DE RESE, company assigned to the tax number BE07966979980. The company V.K. TRANSPORT DE RESE is located at the address: TORHOUTSESTEENWEG 240; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in V.K. TRANSPORT DE RESE were not found.
The main activity of V.K. TRANSPORT DE RESE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V.K. TRANSPORT DE RESE is not available. You also can look at reviews of V.K. TRANSPORT DE RESE, open positions, location of V.K. TRANSPORT DE RESE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.K. TRANSPORT DE RESE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.K. TRANSPORT DE RESE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.K. TRANSPORT DE RESE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.K. TRANSPORT DE RESE, employees, financial statistics.