TENNIS CLUB BAUDOUIN

Contactgegevens TENNIS CLUB BAUDOUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENNIS CLUB BAUDOUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENNIS CLUB BAUDOUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE H. GOFFIN 167; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42639457 (+32-42639457) 42639457 (+32-42639457)

Fax (fax): +32 (69) 309-30-49 +32 (69) 309-30-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENNIS CLUB BAUDOUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENNIS CLUB BAUDOUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENNIS CLUB BAUDOUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENNIS CLUB BAUDOUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENNIS CLUB BAUDOUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENNIS CLUB BAUDOUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENNIS CLUB BAUDOUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENNIS CLUB BAUDOUIN
Products information TENNIS CLUB BAUDOUIN

BTW identificatienummer (tax): BE01713836669
Ondernemingsnummer: 9219421386
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in TENNIS CLUB BAUDOUIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENNIS CLUB BAUDOUIN
(Get full report from official database of BE for TENNIS CLUB BAUDOUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENNIS CLUB BAUDOUIN
Addition kinds of activities for TENNIS CLUB BAUDOUIN

3199. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
231103. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
01190200. Voederkorrels | Feeder grains
27619903. Continu vormen, kantoor en bedrijf | Continuous forms, office and business
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
35450302. Arbors (gereedschapstoebehoren) | Arbors (machine tool accessories)
36430105. Sokken, elektrisch | Sockets, electric
39310504. Cymbalen en delen | Cymbals and parts
51729902. Brandstof | Fuel oil

Werken bij TENNIS CLUB BAUDOUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENNIS CLUB BAUDOUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENNIS CLUB BAUDOUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENNIS CLUB BAUDOUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister met ervaring (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U hebt reeds een aantal jaar ervaring als bekister en een stabiel werkverleden. Zwaar werk schrikt u niet af.

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van TENNIS CLUB BAUDOUIN in sociale netwerken
Look for responds of TENNIS CLUB BAUDOUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENNIS CLUB BAUDOUIN. Laat een reactie achter voor TENNIS CLUB BAUDOUIN. TENNIS CLUB BAUDOUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENNIS CLUB BAUDOUIN. Leave a respond for TENNIS CLUB BAUDOUIN. TENNIS CLUB BAUDOUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENNIS CLUB BAUDOUIN op de google maps. Adres en contacten TENNIS CLUB BAUDOUIN
Location of TENNIS CLUB BAUDOUIN on the google maps. Address and contacts of TENNIS CLUB BAUDOUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come TENNIS CLUB BAUDOUIN TENNIS CLUB BAUDOUIN: New Look Mode | B.C. BLUE STAR | PAN | JOIRKIN | B. ROCES

Other related companies as TENNIS CLUB BAUDOUIN: New Look Mode | B.C. BLUE STAR | PAN | JOIRKIN | B. ROCES

TENNIS CLUB BAUDOUIN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENNIS CLUB BAUDOUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01713836669. Het bedrijf TENNIS CLUB BAUDOUIN bevindt zich op het adres: RUE H. GOFFIN 167; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in TENNIS CLUB BAUDOUIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TENNIS CLUB BAUDOUIN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENNIS CLUB BAUDOUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENNIS CLUB BAUDOUIN, openstaande posities, locatie van TENNIS CLUB BAUDOUIN op de kaart.

TENNIS CLUB BAUDOUIN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENNIS CLUB BAUDOUIN, company assigned to the tax number BE01713836669. The company TENNIS CLUB BAUDOUIN is located at the address: RUE H. GOFFIN 167; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in TENNIS CLUB BAUDOUIN were not found.
The main activity of TENNIS CLUB BAUDOUIN is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TENNIS CLUB BAUDOUIN is not available. You also can look at reviews of TENNIS CLUB BAUDOUIN, open positions, location of TENNIS CLUB BAUDOUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENNIS CLUB BAUDOUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENNIS CLUB BAUDOUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENNIS CLUB BAUDOUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENNIS CLUB BAUDOUIN, employees, financial statistics.