FLDE METSELAER KATY BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • FLDE METSELAER KATY BVBA
Private companiesSocial Services • FLDE METSELAER KATY BVBA

Contactgegevens FLDE METSELAER KATY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE METSELAER KATY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE METSELAER KATY BVBA

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Bosstraat 7-13 1702 Dilbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-63-24-24 32-24-63-24-24

Fax (fax): 32-24-63-55-09 32-24-63-55-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE METSELAER KATY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE METSELAER KATY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE METSELAER KATY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE METSELAER KATY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE METSELAER KATY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE METSELAER KATY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE METSELAER KATY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE METSELAER KATY BVBA
Products information FLDE METSELAER KATY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07567077636
Ondernemingsnummer: 3373321533
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLDE METSELAER KATY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE METSELAER KATY BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDE METSELAER KATY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE METSELAER KATY BVBA
Addition kinds of activities for FLDE METSELAER KATY BVBA

569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
593202. Antiques | Antiques
20139917. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Spiced meats, from purchased meat
20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
36929901. Droge cel batterijen, enkele of meerdere cellen | Dry cell batteries, single or multiple cell
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services

Werken bij FLDE METSELAER KATY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE METSELAER KATY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE METSELAER KATY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE METSELAER KATY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

 • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

 • PROJECTLEIDER (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

 • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Asap Maritiem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

 • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

  Regio: BOUWEL

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

 • IT Manager (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

 • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: DIBO

  Type: Vaste Job

  DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

 • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: NUYTS

  Type: Vaste Job

  Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

 • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van FLDE METSELAER KATY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDE METSELAER KATY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE METSELAER KATY BVBA. Laat een reactie achter voor FLDE METSELAER KATY BVBA. FLDE METSELAER KATY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE METSELAER KATY BVBA. Leave a respond for FLDE METSELAER KATY BVBA. FLDE METSELAER KATY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE METSELAER KATY BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDE METSELAER KATY BVBA
Location of FLDE METSELAER KATY BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDE METSELAER KATY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE METSELAER KATY BVBA FLDE METSELAER KATY BVBA: LUCIEN DAL | Jadot P-Ph | ONAFH. ZIEKENFONDS 503/MUTUALIT? LIBRE | DIFOCA BVBA | THIERRY DOSOGNE

Other related companies as FLDE METSELAER KATY BVBA: LUCIEN DAL | Jadot P-Ph | ONAFH. ZIEKENFONDS 503/MUTUALIT? LIBRE | DIFOCA BVBA | THIERRY DOSOGNE

FLDE METSELAER KATY BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE METSELAER KATY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07567077636. Het bedrijf FLDE METSELAER KATY BVBA bevindt zich op het adres: Bosstraat 7-13 1702 Dilbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLDE METSELAER KATY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE METSELAER KATY BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE METSELAER KATY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE METSELAER KATY BVBA, openstaande posities, locatie van FLDE METSELAER KATY BVBA op de kaart.

FLDE METSELAER KATY BVBA is a company, that was registered 2013 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is FLDE METSELAER KATY BVBA, company assigned to the tax number BE07567077636. The company FLDE METSELAER KATY BVBA is located at the address: Bosstraat 7-13 1702 Dilbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLDE METSELAER KATY BVBA were not found.
The main activity of FLDE METSELAER KATY BVBA is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE METSELAER KATY BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDE METSELAER KATY BVBA, open positions, location of FLDE METSELAER KATY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE METSELAER KATY BVBA, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE METSELAER KATY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE METSELAER KATY BVBA, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE METSELAER KATY BVBA, employees, financial statistics.