STANDARD FEMINA DE BRAINE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • STANDARD FEMINA DE BRAINE
Private companiesCoal Mining • STANDARD FEMINA DE BRAINE

Contactgegevens STANDARD FEMINA DE BRAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STANDARD FEMINA DE BRAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STANDARD FEMINA DE BRAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND PLACE 15; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67555519 (+32-67555519) 67555519 (+32-67555519)

Fax (fax): +32 (9) 311-34-33 +32 (9) 311-34-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STANDARD FEMINA DE BRAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STANDARD FEMINA DE BRAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STANDARD FEMINA DE BRAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STANDARD FEMINA DE BRAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STANDARD FEMINA DE BRAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STANDARD FEMINA DE BRAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STANDARD FEMINA DE BRAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STANDARD FEMINA DE BRAINE
Products information STANDARD FEMINA DE BRAINE

BTW identificatienummer (tax): BE09227111816
Ondernemingsnummer: 3693023681
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in STANDARD FEMINA DE BRAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STANDARD FEMINA DE BRAINE
(Get full report from official database of BE for STANDARD FEMINA DE BRAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STANDARD FEMINA DE BRAINE
Addition kinds of activities for STANDARD FEMINA DE BRAINE

7537. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
10810000. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
20150500. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
22980206. Trawltand | Trawl twine
23890000. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
36740110. Zener diodes | Zener diodes
38459900. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association

Werken bij STANDARD FEMINA DE BRAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STANDARD FEMINA DE BRAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STANDARD FEMINA DE BRAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STANDARD FEMINA DE BRAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van STANDARD FEMINA DE BRAINE in sociale netwerken
Look for responds of STANDARD FEMINA DE BRAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STANDARD FEMINA DE BRAINE. Laat een reactie achter voor STANDARD FEMINA DE BRAINE. STANDARD FEMINA DE BRAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STANDARD FEMINA DE BRAINE. Leave a respond for STANDARD FEMINA DE BRAINE. STANDARD FEMINA DE BRAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STANDARD FEMINA DE BRAINE op de google maps. Adres en contacten STANDARD FEMINA DE BRAINE
Location of STANDARD FEMINA DE BRAINE on the google maps. Address and contacts of STANDARD FEMINA DE BRAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come STANDARD FEMINA DE BRAINE STANDARD FEMINA DE BRAINE: TEGELDECOR | DEGRYSE-SEURINCK ZAKENKANTOOR BVBA | Equipo S.P.R.L. | BAKKERIJ VAN VLAENDEREN | Eurolife sprl SCRL

Other related companies as STANDARD FEMINA DE BRAINE: TEGELDECOR | DEGRYSE-SEURINCK ZAKENKANTOOR BVBA | Equipo S.P.R.L. | BAKKERIJ VAN VLAENDEREN | Eurolife sprl SCRL

STANDARD FEMINA DE BRAINE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STANDARD FEMINA DE BRAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09227111816. Het bedrijf STANDARD FEMINA DE BRAINE bevindt zich op het adres: GRAND PLACE 15; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in STANDARD FEMINA DE BRAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STANDARD FEMINA DE BRAINE is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STANDARD FEMINA DE BRAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STANDARD FEMINA DE BRAINE, openstaande posities, locatie van STANDARD FEMINA DE BRAINE op de kaart.

STANDARD FEMINA DE BRAINE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is STANDARD FEMINA DE BRAINE, company assigned to the tax number BE09227111816. The company STANDARD FEMINA DE BRAINE is located at the address: GRAND PLACE 15; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in STANDARD FEMINA DE BRAINE were not found.
The main activity of STANDARD FEMINA DE BRAINE is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STANDARD FEMINA DE BRAINE is not available. You also can look at reviews of STANDARD FEMINA DE BRAINE, open positions, location of STANDARD FEMINA DE BRAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STANDARD FEMINA DE BRAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STANDARD FEMINA DE BRAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STANDARD FEMINA DE BRAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STANDARD FEMINA DE BRAINE, employees, financial statistics.