SALLE OMNISPORTS HORDIES

Contactgegevens SALLE OMNISPORTS HORDIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALLE OMNISPORTS HORDIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALLE OMNISPORTS HORDIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU WAINAGE 194; 6220; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71820338 (+32-71820338) 71820338 (+32-71820338)

Fax (fax): +32 (3) 471-97-71 +32 (3) 471-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALLE OMNISPORTS HORDIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALLE OMNISPORTS HORDIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALLE OMNISPORTS HORDIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALLE OMNISPORTS HORDIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALLE OMNISPORTS HORDIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALLE OMNISPORTS HORDIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALLE OMNISPORTS HORDIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALLE OMNISPORTS HORDIES
Products information SALLE OMNISPORTS HORDIES

BTW identificatienummer (tax): BE06663452148
Ondernemingsnummer: 8997772216
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in SALLE OMNISPORTS HORDIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALLE OMNISPORTS HORDIES
(Get full report from official database of BE for SALLE OMNISPORTS HORDIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALLE OMNISPORTS HORDIES
Addition kinds of activities for SALLE OMNISPORTS HORDIES

342101. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
738909. Financiële diensten | Financial services
01390100. Voedergewassen | Feeder crops
07210101. Boomgaardboom- en wijnstokdiensten | Orchard tree and vine bracing services
23290204. Jachtjassen en jassen, mannen | Hunting coats and vests, men's
28999923. Brandstoftank of motorreinigingsmiddelen | Fuel tank or engine cleaning chemicals
37920000. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
56210101. boutiques | Boutiques
59999931. Lassen | Welding supplies

Werken bij SALLE OMNISPORTS HORDIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALLE OMNISPORTS HORDIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALLE OMNISPORTS HORDIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALLE OMNISPORTS HORDIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Poetshulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van SALLE OMNISPORTS HORDIES in sociale netwerken
Look for responds of SALLE OMNISPORTS HORDIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALLE OMNISPORTS HORDIES. Laat een reactie achter voor SALLE OMNISPORTS HORDIES. SALLE OMNISPORTS HORDIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALLE OMNISPORTS HORDIES. Leave a respond for SALLE OMNISPORTS HORDIES. SALLE OMNISPORTS HORDIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALLE OMNISPORTS HORDIES op de google maps. Adres en contacten SALLE OMNISPORTS HORDIES
Location of SALLE OMNISPORTS HORDIES on the google maps. Address and contacts of SALLE OMNISPORTS HORDIES

Andere gerelateerde bedrijven als come SALLE OMNISPORTS HORDIES SALLE OMNISPORTS HORDIES: VERKOOIJEN-VEEM NV | PARK | ALARM + SERVICES | LA MAISON DU 2 ROUES | ARCO IMMO

Other related companies as SALLE OMNISPORTS HORDIES: VERKOOIJEN-VEEM NV | PARK | ALARM + SERVICES | LA MAISON DU 2 ROUES | ARCO IMMO

SALLE OMNISPORTS HORDIES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALLE OMNISPORTS HORDIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06663452148. Het bedrijf SALLE OMNISPORTS HORDIES bevindt zich op het adres: RUE DU WAINAGE 194; 6220; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in SALLE OMNISPORTS HORDIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALLE OMNISPORTS HORDIES is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALLE OMNISPORTS HORDIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALLE OMNISPORTS HORDIES, openstaande posities, locatie van SALLE OMNISPORTS HORDIES op de kaart.

SALLE OMNISPORTS HORDIES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALLE OMNISPORTS HORDIES, company assigned to the tax number BE06663452148. The company SALLE OMNISPORTS HORDIES is located at the address: RUE DU WAINAGE 194; 6220; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in SALLE OMNISPORTS HORDIES were not found.
The main activity of SALLE OMNISPORTS HORDIES is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SALLE OMNISPORTS HORDIES is not available. You also can look at reviews of SALLE OMNISPORTS HORDIES, open positions, location of SALLE OMNISPORTS HORDIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALLE OMNISPORTS HORDIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALLE OMNISPORTS HORDIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALLE OMNISPORTS HORDIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALLE OMNISPORTS HORDIES, employees, financial statistics.