R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK

Contactgegevens R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOSEPH WAUTERSSTRAAT 14; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22165507 (+32-22165507) 22165507 (+32-22165507)

Fax (fax): +32 (15) 139-32-26 +32 (15) 139-32-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK
Products information R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE08080688476
Ondernemingsnummer: 3076141357
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK
(Get full report from official database of BE for R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK
Addition kinds of activities for R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK

346901. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
01810202. Bloemen, gekweekt in veldkwekerijen | Flowers, grown in field nurseries
13820000. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
24999902. Batterij afscheiders, hout | Battery separators, wood
26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
50849913. Tanks, opslag | Tanks, storage
54110000. Kruidenierszaken | Grocery stores

Werken bij R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

Zoek naar antwoorden van R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK in sociale netwerken
Look for responds of R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK. Laat een reactie achter voor R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK. R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK. Leave a respond for R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK. R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK op de google maps. Adres en contacten R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK
Location of R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK on the google maps. Address and contacts of R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK: RUDI PAUWELS | M. CLERCQ | Anciaux Honoré | Pyckavet F | ECRAN

Other related companies as R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK: RUDI PAUWELS | M. CLERCQ | Anciaux Honoré | Pyckavet F | ECRAN

R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080688476. Het bedrijf R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK bevindt zich op het adres: JOSEPH WAUTERSSTRAAT 14; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK, openstaande posities, locatie van R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK op de kaart.

R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK, company assigned to the tax number BE08080688476. The company R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK is located at the address: JOSEPH WAUTERSSTRAAT 14; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK were not found.
The main activity of R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK is not available. You also can look at reviews of R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK, open positions, location of R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.U.S. ALBERT SCHAERBEEK, employees, financial statistics.