R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE
Private companiesJustice, Public Order and Safety • R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE

Contactgegevens R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAUVILLERS-CENTRE 69BB; 6637; FAUVILLERS, België

Telefoon (phone): 63601189 (+32-63601189) 63601189 (+32-63601189)

Fax (fax): +32 (4) 500-34-11 +32 (4) 500-34-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE
Products information R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE

BTW identificatienummer (tax): BE08060638427
Ondernemingsnummer: 9840148925
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE
(Get full report from official database of BE for R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE
Addition kinds of activities for R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE

341299. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
511399. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
01610402. Bok Choy boerderij | Bok choy farm
17610100. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
20989903. Spaghetti, droog | Spaghetti, dry
31110603. Parchment leer | Parchment leather
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
44990302. Bootlever, behalve plezier | Boat livery, except pleasure
78120107. Niet-theatrale film productie | Non-theatrical motion picture production
87489905. Milieuconsultant | Environmental consultant

Werken bij R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

Zoek naar antwoorden van R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE in sociale netwerken
Look for responds of R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE. Laat een reactie achter voor R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE. R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE. Leave a respond for R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE. R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE op de google maps. Adres en contacten R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE
Location of R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE on the google maps. Address and contacts of R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE: MOKKA | De Pryck M | Koninklijk Marine Kadettenkorps Belgi? VZW | BLOKKER | PH. LIBEERT

Other related companies as R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE: MOKKA | De Pryck M | Koninklijk Marine Kadettenkorps Belgi? VZW | BLOKKER | PH. LIBEERT

R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08060638427. Het bedrijf R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE bevindt zich op het adres: FAUVILLERS-CENTRE 69BB; 6637; FAUVILLERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE, openstaande posities, locatie van R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE op de kaart.

R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE, company assigned to the tax number BE08060638427. The company R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE is located at the address: FAUVILLERS-CENTRE 69BB; 6637; FAUVILLERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE were not found.
The main activity of R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE is not available. You also can look at reviews of R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE, open positions, location of R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.E.S. WITRY-MENUFONTAINE, employees, financial statistics.