R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG
Private companiesReal Estate • R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG

Contactgegevens R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IMBRECHIES 1; 6592; MOMIGNIES, België

Telefoon (phone): 060214420^^060513254 (+32-060214420^^060513254) 060214420^^060513254 (+32-060214420^^060513254)

Fax (fax): +32 (82) 660-82-15 +32 (82) 660-82-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG
Products information R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG

BTW identificatienummer (tax): BE06102050781
Ondernemingsnummer: 9389984130
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG
(Get full report from official database of BE for R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG
Addition kinds of activities for R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG

461200. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
20320100. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
23429906. Moederschap bras en korsetten | Maternity bras and corsets
24991009. Houtwerk, keuken en huishouden | Woodenware, kitchen and household
28740000. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
35590400. Raffinaderij, chemische verwerking en dergelijke machines | Refinery, chemical processing, and similar machinery
50870400. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
84220000. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG in sociale netwerken
Look for responds of R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG. Laat een reactie achter voor R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG. R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG. Leave a respond for R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG. R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG op de google maps. Adres en contacten R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG
Location of R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG on the google maps. Address and contacts of R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG

Andere gerelateerde bedrijven als come R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG: ELECTRABEL | H?TEL LA BESACE | HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF | KLAUS-J?RGEN MICHAELI | Pirroen

Other related companies as R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG: ELECTRABEL | H?TEL LA BESACE | HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF | KLAUS-J?RGEN MICHAELI | Pirroen

R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06102050781. Het bedrijf R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG bevindt zich op het adres: IMBRECHIES 1; 6592; MOMIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG, openstaande posities, locatie van R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG op de kaart.

R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG, company assigned to the tax number BE06102050781. The company R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG is located at the address: IMBRECHIES 1; 6592; MOMIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG were not found.
The main activity of R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG is not available. You also can look at reviews of R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG, open positions, location of R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.E.S. COUVIN-MARIEMBOUG, employees, financial statistics.