R.A.C. SART-DAVOIS

Contactgegevens R.A.C. SART-DAVOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.A.C. SART-DAVOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.A.C. SART-DAVOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU FAYS 45; 5336; ASSESSE, België

Telefoon (phone): 83656515 (+32-83656515) 83656515 (+32-83656515)

Fax (fax): +32 (65) 805-41-11 +32 (65) 805-41-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.A.C. SART-DAVOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.A.C. SART-DAVOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.A.C. SART-DAVOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.A.C. SART-DAVOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.A.C. SART-DAVOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.A.C. SART-DAVOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.A.C. SART-DAVOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.A.C. SART-DAVOIS
Products information R.A.C. SART-DAVOIS

BTW identificatienummer (tax): BE07466003417
Ondernemingsnummer: 5539825439
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in R.A.C. SART-DAVOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.A.C. SART-DAVOIS
(Get full report from official database of BE for R.A.C. SART-DAVOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.A.C. SART-DAVOIS
Addition kinds of activities for R.A.C. SART-DAVOIS

2035. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
32110201. Gelamineerd glas | Laminated glass
33410203. Zilver herstel van gebruikte fotografische film | Silver recovery from used photographic film
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
35640100. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
39990202. Kombinaties, behalve hard rubber | Combs, except hard rubber
39999945. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts

Werken bij R.A.C. SART-DAVOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.A.C. SART-DAVOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.A.C. SART-DAVOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.A.C. SART-DAVOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van R.A.C. SART-DAVOIS in sociale netwerken
Look for responds of R.A.C. SART-DAVOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.A.C. SART-DAVOIS. Laat een reactie achter voor R.A.C. SART-DAVOIS. R.A.C. SART-DAVOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.A.C. SART-DAVOIS. Leave a respond for R.A.C. SART-DAVOIS. R.A.C. SART-DAVOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.A.C. SART-DAVOIS op de google maps. Adres en contacten R.A.C. SART-DAVOIS
Location of R.A.C. SART-DAVOIS on the google maps. Address and contacts of R.A.C. SART-DAVOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come R.A.C. SART-DAVOIS R.A.C. SART-DAVOIS: De Vooght R & S | SANYWER | dekock y | SANOVEK | Bonne Nouvelle

Other related companies as R.A.C. SART-DAVOIS: De Vooght R & S | SANYWER | dekock y | SANOVEK | Bonne Nouvelle

R.A.C. SART-DAVOIS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.A.C. SART-DAVOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07466003417. Het bedrijf R.A.C. SART-DAVOIS bevindt zich op het adres: RUE DU FAYS 45; 5336; ASSESSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in R.A.C. SART-DAVOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.A.C. SART-DAVOIS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.A.C. SART-DAVOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.A.C. SART-DAVOIS, openstaande posities, locatie van R.A.C. SART-DAVOIS op de kaart.

R.A.C. SART-DAVOIS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.A.C. SART-DAVOIS, company assigned to the tax number BE07466003417. The company R.A.C. SART-DAVOIS is located at the address: RUE DU FAYS 45; 5336; ASSESSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in R.A.C. SART-DAVOIS were not found.
The main activity of R.A.C. SART-DAVOIS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of R.A.C. SART-DAVOIS is not available. You also can look at reviews of R.A.C. SART-DAVOIS, open positions, location of R.A.C. SART-DAVOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.A.C. SART-DAVOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.A.C. SART-DAVOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.A.C. SART-DAVOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.A.C. SART-DAVOIS, employees, financial statistics.