R. GOUTROUX SPORTS

Contactgegevens R. GOUTROUX SPORTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. GOUTROUX SPORTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. GOUTROUX SPORTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BOIS 29; 6141; FONTAINE-L'EVEQUE, België

Telefoon (phone): 71542927 (+32-71542927) 71542927 (+32-71542927)

Fax (fax): +32 (68) 234-33-74 +32 (68) 234-33-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. GOUTROUX SPORTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. GOUTROUX SPORTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. GOUTROUX SPORTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. GOUTROUX SPORTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. GOUTROUX SPORTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. GOUTROUX SPORTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. GOUTROUX SPORTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. GOUTROUX SPORTS
Products information R. GOUTROUX SPORTS

BTW identificatienummer (tax): BE04686462402
Ondernemingsnummer: 6618682861
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 359,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in R. GOUTROUX SPORTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. GOUTROUX SPORTS
(Get full report from official database of BE for R. GOUTROUX SPORTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. GOUTROUX SPORTS
Addition kinds of activities for R. GOUTROUX SPORTS

22620104. Plisse printing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Plisse printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28959902. Oven zwart | Furnace black
34420102. Sash, deur of venster: metaal | Sash, door or window: metal
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental
80729901. Kunstmatige tandenproductie | Artificial teeth production

Werken bij R. GOUTROUX SPORTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. GOUTROUX SPORTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. GOUTROUX SPORTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. GOUTROUX SPORTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

  • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PEC

    Type: Studentenjob

    Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van R. GOUTROUX SPORTS in sociale netwerken
Look for responds of R. GOUTROUX SPORTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. GOUTROUX SPORTS. Laat een reactie achter voor R. GOUTROUX SPORTS. R. GOUTROUX SPORTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. GOUTROUX SPORTS. Leave a respond for R. GOUTROUX SPORTS. R. GOUTROUX SPORTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. GOUTROUX SPORTS op de google maps. Adres en contacten R. GOUTROUX SPORTS
Location of R. GOUTROUX SPORTS on the google maps. Address and contacts of R. GOUTROUX SPORTS

Andere gerelateerde bedrijven als come R. GOUTROUX SPORTS R. GOUTROUX SPORTS: COIFFURE CATHY | MARC SOETE | Jason C | Carrefour Belgium NV | Synergie Office Design SPRL

Other related companies as R. GOUTROUX SPORTS: COIFFURE CATHY | MARC SOETE | Jason C | Carrefour Belgium NV | Synergie Office Design SPRL

R. GOUTROUX SPORTS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. GOUTROUX SPORTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04686462402. Het bedrijf R. GOUTROUX SPORTS bevindt zich op het adres: RUE DU BOIS 29; 6141; FONTAINE-L'EVEQUE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 359,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in R. GOUTROUX SPORTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R. GOUTROUX SPORTS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. GOUTROUX SPORTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. GOUTROUX SPORTS, openstaande posities, locatie van R. GOUTROUX SPORTS op de kaart.

R. GOUTROUX SPORTS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. GOUTROUX SPORTS, company assigned to the tax number BE04686462402. The company R. GOUTROUX SPORTS is located at the address: RUE DU BOIS 29; 6141; FONTAINE-L'EVEQUE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 359,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in R. GOUTROUX SPORTS were not found.
The main activity of R. GOUTROUX SPORTS is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R. GOUTROUX SPORTS is not available. You also can look at reviews of R. GOUTROUX SPORTS, open positions, location of R. GOUTROUX SPORTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. GOUTROUX SPORTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. GOUTROUX SPORTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. GOUTROUX SPORTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. GOUTROUX SPORTS, employees, financial statistics.