K.S.V. BLANKENBERGE

Contactgegevens K.S.V. BLANKENBERGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.S.V. BLANKENBERGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.S.V. BLANKENBERGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLANKENBERGSEDIJK 30; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50413332 (+32-50413332) 50413332 (+32-50413332)

Fax (fax): +32 (9) 271-58-38 +32 (9) 271-58-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.S.V. BLANKENBERGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.S.V. BLANKENBERGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.S.V. BLANKENBERGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.S.V. BLANKENBERGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.S.V. BLANKENBERGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.S.V. BLANKENBERGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.S.V. BLANKENBERGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.S.V. BLANKENBERGE
Products information K.S.V. BLANKENBERGE

BTW identificatienummer (tax): BE02985778808
Ondernemingsnummer: 4724639892
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in K.S.V. BLANKENBERGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.S.V. BLANKENBERGE
(Get full report from official database of BE for K.S.V. BLANKENBERGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.S.V. BLANKENBERGE
Addition kinds of activities for K.S.V. BLANKENBERGE

596300. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
33259901. Legering van legeringen, behalve investeringen | Alloy steel castings, except investment
36749902. Gunn effect apparaten | Gunn effect devices
51491101. Meel | Flour
59990605. Mobiele telefoons en apparatuur | Mobile telephones and equipment
76992600. Raamblind reparatie | Window blind repair services

Werken bij K.S.V. BLANKENBERGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.S.V. BLANKENBERGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.S.V. BLANKENBERGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.S.V. BLANKENBERGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van K.S.V. BLANKENBERGE in sociale netwerken
Look for responds of K.S.V. BLANKENBERGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.S.V. BLANKENBERGE. Laat een reactie achter voor K.S.V. BLANKENBERGE. K.S.V. BLANKENBERGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.S.V. BLANKENBERGE. Leave a respond for K.S.V. BLANKENBERGE. K.S.V. BLANKENBERGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.S.V. BLANKENBERGE op de google maps. Adres en contacten K.S.V. BLANKENBERGE
Location of K.S.V. BLANKENBERGE on the google maps. Address and contacts of K.S.V. BLANKENBERGE

Andere gerelateerde bedrijven als come K.S.V. BLANKENBERGE K.S.V. BLANKENBERGE: Godderis/Bakon BVBA | FLDE WITTE A.L.D.W. NV | Yola Glace | GROEN IDEE | PINKI ZOMERGEM

Other related companies as K.S.V. BLANKENBERGE: Godderis/Bakon BVBA | FLDE WITTE A.L.D.W. NV | Yola Glace | GROEN IDEE | PINKI ZOMERGEM

K.S.V. BLANKENBERGE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.S.V. BLANKENBERGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02985778808. Het bedrijf K.S.V. BLANKENBERGE bevindt zich op het adres: BLANKENBERGSEDIJK 30; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 489,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in K.S.V. BLANKENBERGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.S.V. BLANKENBERGE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.S.V. BLANKENBERGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.S.V. BLANKENBERGE, openstaande posities, locatie van K.S.V. BLANKENBERGE op de kaart.

K.S.V. BLANKENBERGE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.S.V. BLANKENBERGE, company assigned to the tax number BE02985778808. The company K.S.V. BLANKENBERGE is located at the address: BLANKENBERGSEDIJK 30; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 489,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in K.S.V. BLANKENBERGE were not found.
The main activity of K.S.V. BLANKENBERGE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K.S.V. BLANKENBERGE is not available. You also can look at reviews of K.S.V. BLANKENBERGE, open positions, location of K.S.V. BLANKENBERGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.S.V. BLANKENBERGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.S.V. BLANKENBERGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.S.V. BLANKENBERGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.S.V. BLANKENBERGE, employees, financial statistics.