K.D.C. RUDDERVOORDE

Contactgegevens K.D.C. RUDDERVOORDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.D.C. RUDDERVOORDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.D.C. RUDDERVOORDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILGENLAAN 31; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50278578 (+32-50278578) 50278578 (+32-50278578)

Fax (fax): +32 (12) 239-47-26 +32 (12) 239-47-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.D.C. RUDDERVOORDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.D.C. RUDDERVOORDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.D.C. RUDDERVOORDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.D.C. RUDDERVOORDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.D.C. RUDDERVOORDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.D.C. RUDDERVOORDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.D.C. RUDDERVOORDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.D.C. RUDDERVOORDE
Products information K.D.C. RUDDERVOORDE

BTW identificatienummer (tax): BE09226287841
Ondernemingsnummer: 8039489746
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in K.D.C. RUDDERVOORDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.D.C. RUDDERVOORDE
(Get full report from official database of BE for K.D.C. RUDDERVOORDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.D.C. RUDDERVOORDE
Addition kinds of activities for K.D.C. RUDDERVOORDE

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
349899. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
519104. Paardensport | Equestrian equipment
33549900. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
52510100. Gereedschap | Tools
79480000. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
83519902. Hoofdcentrum, behalve in combinatie met school | Head start center, except in conjuction with school

Werken bij K.D.C. RUDDERVOORDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.D.C. RUDDERVOORDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.D.C. RUDDERVOORDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.D.C. RUDDERVOORDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Student(e) afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van K.D.C. RUDDERVOORDE in sociale netwerken
Look for responds of K.D.C. RUDDERVOORDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.D.C. RUDDERVOORDE. Laat een reactie achter voor K.D.C. RUDDERVOORDE. K.D.C. RUDDERVOORDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.D.C. RUDDERVOORDE. Leave a respond for K.D.C. RUDDERVOORDE. K.D.C. RUDDERVOORDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.D.C. RUDDERVOORDE op de google maps. Adres en contacten K.D.C. RUDDERVOORDE
Location of K.D.C. RUDDERVOORDE on the google maps. Address and contacts of K.D.C. RUDDERVOORDE

Andere gerelateerde bedrijven als come K.D.C. RUDDERVOORDE K.D.C. RUDDERVOORDE: Van Den Keybus BVBA | FIDEC | STEELANDT DAKWERKEN | Hilal Coiffure | PHARMACIE LAMBOTTE

Other related companies as K.D.C. RUDDERVOORDE: Van Den Keybus BVBA | FIDEC | STEELANDT DAKWERKEN | Hilal Coiffure | PHARMACIE LAMBOTTE

K.D.C. RUDDERVOORDE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.D.C. RUDDERVOORDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09226287841. Het bedrijf K.D.C. RUDDERVOORDE bevindt zich op het adres: WILGENLAAN 31; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 713,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in K.D.C. RUDDERVOORDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.D.C. RUDDERVOORDE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.D.C. RUDDERVOORDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.D.C. RUDDERVOORDE, openstaande posities, locatie van K.D.C. RUDDERVOORDE op de kaart.

K.D.C. RUDDERVOORDE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.D.C. RUDDERVOORDE, company assigned to the tax number BE09226287841. The company K.D.C. RUDDERVOORDE is located at the address: WILGENLAAN 31; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 713,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in K.D.C. RUDDERVOORDE were not found.
The main activity of K.D.C. RUDDERVOORDE is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of K.D.C. RUDDERVOORDE is not available. You also can look at reviews of K.D.C. RUDDERVOORDE, open positions, location of K.D.C. RUDDERVOORDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.D.C. RUDDERVOORDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.D.C. RUDDERVOORDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.D.C. RUDDERVOORDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.D.C. RUDDERVOORDE, employees, financial statistics.