V.A.C. Algemene Bouwonderneming

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • V.A.C. Algemene Bouwonderneming
Private companiesAdministration of Economic Programs • V.A.C. Algemene Bouwonderneming

Contactgegevens V.A.C. Algemene Bouwonderneming: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.A.C. Algemene Bouwonderneming: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.A.C. Algemene Bouwonderneming

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gildelaan 20  Box 3 2200 Herentals, België

Telefoon (phone): +32 (51) 151-30-42 +32 (51) 151-30-42

Fax (fax): +32 (59) 211-80-54 +32 (59) 211-80-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.A.C. Algemene Bouwonderneming: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.A.C. Algemene Bouwonderneming"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.A.C. Algemene Bouwonderneming"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.A.C. Algemene Bouwonderneming, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.A.C. Algemene Bouwonderneming. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.A.C. Algemene Bouwonderneming, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.A.C. Algemene Bouwonderneming. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.A.C. Algemene Bouwonderneming
Products information V.A.C. Algemene Bouwonderneming

BTW identificatienummer (tax): BE09370483398
Ondernemingsnummer: 3407928466
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in V.A.C. Algemene Bouwonderneming zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.A.C. Algemene Bouwonderneming
(Get full report from official database of BE for V.A.C. Algemene Bouwonderneming)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.A.C. Algemene Bouwonderneming
Addition kinds of activities for V.A.C. Algemene Bouwonderneming

209100. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
358200. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
394402. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
01190401. Gerstboerderij | Barley farm
20969902. Uien frietjes | Onion fries
25410101. Bar armaturen, hout | Bar fixtures, wood
35190101. Herbouw van dieselmotoren | Diesel engine rebuilding
44929901. Docking of ocean vessels | Docking of ocean vessels
51530101. Gerst | Barley
73590702. Verhuur van meubels | Furniture rental

Werken bij V.A.C. Algemene Bouwonderneming: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.A.C. Algemene Bouwonderneming: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.A.C. Algemene Bouwonderneming. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.A.C. Algemene Bouwonderneming. Looking for open vacancies in other companies

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Lasser (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van V.A.C. Algemene Bouwonderneming in sociale netwerken
Look for responds of V.A.C. Algemene Bouwonderneming in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.A.C. Algemene Bouwonderneming. Laat een reactie achter voor V.A.C. Algemene Bouwonderneming. V.A.C. Algemene Bouwonderneming bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.A.C. Algemene Bouwonderneming. Leave a respond for V.A.C. Algemene Bouwonderneming. V.A.C. Algemene Bouwonderneming on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.A.C. Algemene Bouwonderneming op de google maps. Adres en contacten V.A.C. Algemene Bouwonderneming
Location of V.A.C. Algemene Bouwonderneming on the google maps. Address and contacts of V.A.C. Algemene Bouwonderneming

Andere gerelateerde bedrijven als come V.A.C. Algemene Bouwonderneming V.A.C. Algemene Bouwonderneming: BERNARD SINET | ALSEC | Vandewalle L | TIERC? FRANCO BELGE | Meunier Sophie

Other related companies as V.A.C. Algemene Bouwonderneming: BERNARD SINET | ALSEC | Vandewalle L | TIERC? FRANCO BELGE | Meunier Sophie

V.A.C. Algemene Bouwonderneming is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.A.C. Algemene Bouwonderneming, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09370483398. Het bedrijf V.A.C. Algemene Bouwonderneming bevindt zich op het adres: Gildelaan 20  Box 3 2200 Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in V.A.C. Algemene Bouwonderneming zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.A.C. Algemene Bouwonderneming is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.A.C. Algemene Bouwonderneming is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.A.C. Algemene Bouwonderneming, openstaande posities, locatie van V.A.C. Algemene Bouwonderneming op de kaart.

V.A.C. Algemene Bouwonderneming is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.A.C. Algemene Bouwonderneming, company assigned to the tax number BE09370483398. The company V.A.C. Algemene Bouwonderneming is located at the address: Gildelaan 20  Box 3 2200 Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in V.A.C. Algemene Bouwonderneming were not found.
The main activity of V.A.C. Algemene Bouwonderneming is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of V.A.C. Algemene Bouwonderneming is not available. You also can look at reviews of V.A.C. Algemene Bouwonderneming, open positions, location of V.A.C. Algemene Bouwonderneming on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.A.C. Algemene Bouwonderneming, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.A.C. Algemene Bouwonderneming, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.A.C. Algemene Bouwonderneming, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.A.C. Algemene Bouwonderneming, employees, financial statistics.