Coussement R & K

Contactgegevens Coussement R & K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coussement R & K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coussement R & K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molensteeg 24 2940 Stabroek, België

Telefoon (phone): +32 (14) 929-84-33 +32 (14) 929-84-33

Fax (fax): +32 (69) 848-77-44 +32 (69) 848-77-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coussement R & K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coussement R & K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coussement R & K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coussement R & K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coussement R & K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coussement R & K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coussement R & K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coussement R & K
Products information Coussement R & K

BTW identificatienummer (tax): BE04863891601
Ondernemingsnummer: 6679656982
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Coussement R & K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coussement R & K
(Get full report from official database of BE for Coussement R & K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coussement R & K
Addition kinds of activities for Coussement R & K

221109. Bandages, gaas en chirurgische stoffen, katoen | Bandages, gauzes and surgical fabrics, cotton
594300. Kantoorartikelen | Stationery stores
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
38250106. Ontstekingsinstrumenten | Ignition testing instruments
39140103. Ecclesiastische ware, zilver | Ecclesiastical ware, silver
39310503. Klokken en delen (muziekinstrumenten) | Chimes and parts (musical instruments)
80499905. Christelijke wetenschapper | Christian science practitioner

Werken bij Coussement R & K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coussement R & K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coussement R & K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coussement R & K. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • PHP Developer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden-Zolder gaat Flexpoint op zoek naar een PHP Developer die zelfstandig zijn plan kan trekken. Het takenpakket zal bestaan uit: - Web-based applicaties ontwikkelen - Mobile app development - Testen, onderhouden en verbeteren van PHP-toepassingen - Vertalen van klantwensen naar concrete PHP-oplossingen - Optreden als troubleshooter in voorkomende gevallen

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Bekister (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren bekister   

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

Zoek naar antwoorden van Coussement R & K in sociale netwerken
Look for responds of Coussement R & K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coussement R & K. Laat een reactie achter voor Coussement R & K. Coussement R & K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coussement R & K. Leave a respond for Coussement R & K. Coussement R & K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coussement R & K op de google maps. Adres en contacten Coussement R & K
Location of Coussement R & K on the google maps. Address and contacts of Coussement R & K

Andere gerelateerde bedrijven als come Coussement R & K Coussement R & K: KBC | Lalande Software SPRL | H?pital Fran?ais Reine Elisabeth (Site) | SABINE DE COCK | De Boeck M

Other related companies as Coussement R & K: KBC | Lalande Software SPRL | H?pital Fran?ais Reine Elisabeth (Site) | SABINE DE COCK | De Boeck M

Coussement R & K is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coussement R & K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04863891601. Het bedrijf Coussement R & K bevindt zich op het adres: Molensteeg 24 2940 Stabroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Coussement R & K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coussement R & K is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coussement R & K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coussement R & K, openstaande posities, locatie van Coussement R & K op de kaart.

Coussement R & K is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coussement R & K, company assigned to the tax number BE04863891601. The company Coussement R & K is located at the address: Molensteeg 24 2940 Stabroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Coussement R & K were not found.
The main activity of Coussement R & K is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Coussement R & K is not available. You also can look at reviews of Coussement R & K, open positions, location of Coussement R & K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coussement R & K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coussement R & K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coussement R & K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coussement R & K, employees, financial statistics.