FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV
Private companiesPrimary Metal Industries • FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV

Contactgegevens FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Brabantdam 33e 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-33-00-11 32-92-33-00-11

Fax (fax): 32-92-33-05-83 32-92-33-05-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV
Products information FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE03608703613
Ondernemingsnummer: 3796295166
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering - industrial contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV
(Get full report from official database of BE for FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV
Addition kinds of activities for FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV

364301. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
725100. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors
22410409. Webbing, geweven | Webbing, woven
28410000. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
28790102. Bordeaux mengsel | Bordeaux mixture
51120400. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
80210100. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners

Werken bij FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV. Laat een reactie achter voor FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV. FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV. Leave a respond for FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV. FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV op de google maps. Adres en contacten FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV
Location of FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV on the google maps. Address and contacts of FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV: David A | GELDHOF KURT | Cerdecam ASBL | JOHAN DE BLESER | HUIS LADY

Other related companies as FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV: David A | GELDHOF KURT | Cerdecam ASBL | JOHAN DE BLESER | HUIS LADY

FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03608703613. Het bedrijf FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV bevindt zich op het adres: Brabantdam 33e 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Engineering - industrial contractors. Producten gemaakt in FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV, openstaande posities, locatie van FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV op de kaart.

FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV is a company, that was registered 2006 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV, company assigned to the tax number BE03608703613. The company FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV is located at the address: Brabantdam 33e 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Engineering - industrial contractors. Products created in FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV were not found.
The main activity of FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV is not available. You also can look at reviews of FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV, open positions, location of FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINGENIEURSBUREAU G. DERVEAUX NV, employees, financial statistics.