SPD Construct

Contactgegevens SPD Construct: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPD Construct: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPD Construct

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Perksesteenweg 26 1820 Melsbroek (Steenokkerzeel), België

Telefoon (phone): +32 (9) 868-96-97 +32 (9) 868-96-97

Fax (fax): +32 (87) 538-23-30 +32 (87) 538-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPD Construct: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPD Construct"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPD Construct"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPD Construct, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPD Construct. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPD Construct, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPD Construct. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPD Construct
Products information SPD Construct

BTW identificatienummer (tax): BE05900451660
Ondernemingsnummer: 1825347900
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SPD Construct zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPD Construct
(Get full report from official database of BE for SPD Construct)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPD Construct
Addition kinds of activities for SPD Construct

01799900. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
21219900. Sigaren, nec | Cigars, nec
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
30869900. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
33660101. Bussen en lagers, messing (niet gereinigd) | Bushings and bearings, brass (nonmachined)
39310300. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
59129901. Drug winkels | Drug stores
79991401. Badhuis, onafhankelijk | Bath house, independent

Werken bij SPD Construct: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPD Construct: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPD Construct. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPD Construct. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Brugge m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

  • Polyvalent productiemedewerker 2 ploegen (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    We gaan op zoek naar een polyvalent inzetbare heftruckbestuurder. Naast rijden met de heftruck wil je ook andere taken uitvoeren in de productie. Job in 2 ploegen - flexibel om ook af en toe in dagregime te werken.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van SPD Construct in sociale netwerken
Look for responds of SPD Construct in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPD Construct. Laat een reactie achter voor SPD Construct. SPD Construct bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPD Construct. Leave a respond for SPD Construct. SPD Construct on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPD Construct op de google maps. Adres en contacten SPD Construct
Location of SPD Construct on the google maps. Address and contacts of SPD Construct

Andere gerelateerde bedrijven als come SPD Construct SPD Construct: CAMPINA MILK FAT PRODUCTS NV | L. MAES | F.M. SHOE | COIFFURE CONCETTA | Sys Christiane

Other related companies as SPD Construct: CAMPINA MILK FAT PRODUCTS NV | L. MAES | F.M. SHOE | COIFFURE CONCETTA | Sys Christiane

SPD Construct is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPD Construct, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05900451660. Het bedrijf SPD Construct bevindt zich op het adres: Perksesteenweg 26 1820 Melsbroek (Steenokkerzeel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in SPD Construct zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPD Construct is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPD Construct is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPD Construct, openstaande posities, locatie van SPD Construct op de kaart.

SPD Construct is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPD Construct, company assigned to the tax number BE05900451660. The company SPD Construct is located at the address: Perksesteenweg 26 1820 Melsbroek (Steenokkerzeel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in SPD Construct were not found.
The main activity of SPD Construct is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPD Construct is not available. You also can look at reviews of SPD Construct, open positions, location of SPD Construct on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPD Construct, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPD Construct, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPD Construct, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPD Construct, employees, financial statistics.