DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK

Contactgegevens DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALFONS JEURISSENSTRAAT 125; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 479861648 (+32-479861648) 479861648 (+32-479861648)

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK
Products information DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK
(Get full report from official database of BE for DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK
Addition kinds of activities for DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK

20460104. Instant zetmeel | Instant starch
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
33120400. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
38260308. Apparatuur voor het testen van water | Water testing apparatus
78410000. Videobandverhuur | Video tape rental

Werken bij DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Roeselare 38u kinderafdeling (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker (m/v) die fulltime wil werken in de kinderafdeling

  • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

Zoek naar antwoorden van DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK in sociale netwerken
Look for responds of DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK. Laat een reactie achter voor DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK. DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK. Leave a respond for DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK. DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK op de google maps. Adres en contacten DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK
Location of DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK on the google maps. Address and contacts of DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK: C.E.G.I. | MAIS. LES HAUTES ARDENNES | BUREAU ASSURAL ROULENT | ERGE COMPUTERS | FRITERIE LE ROGIER

Other related companies as DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK: C.E.G.I. | MAIS. LES HAUTES ARDENNES | BUREAU ASSURAL ROULENT | ERGE COMPUTERS | FRITERIE LE ROGIER

DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK bevindt zich op het adres: ALFONS JEURISSENSTRAAT 125; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK, openstaande posities, locatie van DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK op de kaart.

DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK, company assigned to the tax number BE06958435058. The company DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK is located at the address: ALFONS JEURISSENSTRAAT 125; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK were not found.
The main activity of DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK is not available. You also can look at reviews of DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK, open positions, location of DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ZWALUW V.V. DIEPENBEEK, employees, financial statistics.