CL.VAN DE GENERALE BRUGGE

Contactgegevens CL.VAN DE GENERALE BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CL.VAN DE GENERALE BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CL.VAN DE GENERALE BRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GISTELSE STEENWEG 229; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50389232 (+32-50389232) 50389232 (+32-50389232)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CL.VAN DE GENERALE BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CL.VAN DE GENERALE BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CL.VAN DE GENERALE BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CL.VAN DE GENERALE BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CL.VAN DE GENERALE BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CL.VAN DE GENERALE BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CL.VAN DE GENERALE BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CL.VAN DE GENERALE BRUGGE
Products information CL.VAN DE GENERALE BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in CL.VAN DE GENERALE BRUGGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CL.VAN DE GENERALE BRUGGE
(Get full report from official database of BE for CL.VAN DE GENERALE BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CL.VAN DE GENERALE BRUGGE
Addition kinds of activities for CL.VAN DE GENERALE BRUGGE

913104. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, niveau van overheid | Executive and legislative combined, level of government
07230200. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
22540000. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
50720200. Handgereedschap | Hand tools
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber

Werken bij CL.VAN DE GENERALE BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CL.VAN DE GENERALE BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CL.VAN DE GENERALE BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CL.VAN DE GENERALE BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van CL.VAN DE GENERALE BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of CL.VAN DE GENERALE BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CL.VAN DE GENERALE BRUGGE. Laat een reactie achter voor CL.VAN DE GENERALE BRUGGE. CL.VAN DE GENERALE BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CL.VAN DE GENERALE BRUGGE. Leave a respond for CL.VAN DE GENERALE BRUGGE. CL.VAN DE GENERALE BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CL.VAN DE GENERALE BRUGGE op de google maps. Adres en contacten CL.VAN DE GENERALE BRUGGE
Location of CL.VAN DE GENERALE BRUGGE on the google maps. Address and contacts of CL.VAN DE GENERALE BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come CL.VAN DE GENERALE BRUGGE CL.VAN DE GENERALE BRUGGE: HORS-JEU | Sofacover | C. BILGINER | Thomas J bvba | CHRISTA VANRUSSELT

Other related companies as CL.VAN DE GENERALE BRUGGE: HORS-JEU | Sofacover | C. BILGINER | Thomas J bvba | CHRISTA VANRUSSELT

CL.VAN DE GENERALE BRUGGE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CL.VAN DE GENERALE BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf CL.VAN DE GENERALE BRUGGE bevindt zich op het adres: GISTELSE STEENWEG 229; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in CL.VAN DE GENERALE BRUGGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CL.VAN DE GENERALE BRUGGE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CL.VAN DE GENERALE BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CL.VAN DE GENERALE BRUGGE, openstaande posities, locatie van CL.VAN DE GENERALE BRUGGE op de kaart.

CL.VAN DE GENERALE BRUGGE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CL.VAN DE GENERALE BRUGGE, company assigned to the tax number BE01098052978. The company CL.VAN DE GENERALE BRUGGE is located at the address: GISTELSE STEENWEG 229; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in CL.VAN DE GENERALE BRUGGE were not found.
The main activity of CL.VAN DE GENERALE BRUGGE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CL.VAN DE GENERALE BRUGGE is not available. You also can look at reviews of CL.VAN DE GENERALE BRUGGE, open positions, location of CL.VAN DE GENERALE BRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CL.VAN DE GENERALE BRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CL.VAN DE GENERALE BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CL.VAN DE GENERALE BRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CL.VAN DE GENERALE BRUGGE, employees, financial statistics.