CENTRE DE LA SAPHINETTE

Contactgegevens CENTRE DE LA SAPHINETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE LA SAPHINETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE LA SAPHINETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA SAPHINETTE 2; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65311148 (+32-65311148) 65311148 (+32-65311148)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE LA SAPHINETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE LA SAPHINETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE LA SAPHINETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE LA SAPHINETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE LA SAPHINETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE LA SAPHINETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE LA SAPHINETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE LA SAPHINETTE
Products information CENTRE DE LA SAPHINETTE

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CENTRE DE LA SAPHINETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE LA SAPHINETTE
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE LA SAPHINETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE LA SAPHINETTE
Addition kinds of activities for CENTRE DE LA SAPHINETTE

508302. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
02790200. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
24399902. Houthakkers, structurele: gelamineerde timmerhout | Timbers, structural: laminated lumber
27540503. Periodieken: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Periodicals: gravure printing, not published on site
80490403. Psychiatrische maatschappelijk werker | Psychiatric social worker

Werken bij CENTRE DE LA SAPHINETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE LA SAPHINETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE LA SAPHINETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE LA SAPHINETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Genk - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE LA SAPHINETTE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE LA SAPHINETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE LA SAPHINETTE. Laat een reactie achter voor CENTRE DE LA SAPHINETTE. CENTRE DE LA SAPHINETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE LA SAPHINETTE. Leave a respond for CENTRE DE LA SAPHINETTE. CENTRE DE LA SAPHINETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE LA SAPHINETTE op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE LA SAPHINETTE
Location of CENTRE DE LA SAPHINETTE on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE LA SAPHINETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE LA SAPHINETTE CENTRE DE LA SAPHINETTE: VANROY | Flexi-Bell | BW HOTEL PAX | MUTUALIT? CHR?TIENNE | GEORGES VANDEVOORT

Other related companies as CENTRE DE LA SAPHINETTE: VANROY | Flexi-Bell | BW HOTEL PAX | MUTUALIT? CHR?TIENNE | GEORGES VANDEVOORT

CENTRE DE LA SAPHINETTE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE LA SAPHINETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf CENTRE DE LA SAPHINETTE bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA SAPHINETTE 2; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in CENTRE DE LA SAPHINETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE DE LA SAPHINETTE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE LA SAPHINETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE LA SAPHINETTE, openstaande posities, locatie van CENTRE DE LA SAPHINETTE op de kaart.

CENTRE DE LA SAPHINETTE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE LA SAPHINETTE, company assigned to the tax number BE03864410400. The company CENTRE DE LA SAPHINETTE is located at the address: AVENUE DE LA SAPHINETTE 2; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in CENTRE DE LA SAPHINETTE were not found.
The main activity of CENTRE DE LA SAPHINETTE is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE LA SAPHINETTE is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE LA SAPHINETTE, open positions, location of CENTRE DE LA SAPHINETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE LA SAPHINETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE LA SAPHINETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE LA SAPHINETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE LA SAPHINETTE, employees, financial statistics.