CELTIC TILLEUR

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • CELTIC TILLEUR
Private companiesMotion Pictures • CELTIC TILLEUR

Contactgegevens CELTIC TILLEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CELTIC TILLEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CELTIC TILLEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VALLES 28; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42343346 (+32-42343346) 42343346 (+32-42343346)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CELTIC TILLEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CELTIC TILLEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CELTIC TILLEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CELTIC TILLEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CELTIC TILLEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CELTIC TILLEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CELTIC TILLEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CELTIC TILLEUR
Products information CELTIC TILLEUR

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CELTIC TILLEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CELTIC TILLEUR
(Get full report from official database of BE for CELTIC TILLEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CELTIC TILLEUR
Addition kinds of activities for CELTIC TILLEUR

504302. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
808200. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
20330202. Jellies, eetbaar, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Jellies, edible, including imitation: in cans, jars, etc.
26790102. Pallet spacers, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pallet spacers, fiber: made from purchased material
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
36790112. Golfgeleiders en toebehoren | Waveguides and fittings
75320202. Verfwinkel, auto | Paint shop, automotive
76220203. Radio reparatie winkel, nec | Radio repair shop, nec

Werken bij CELTIC TILLEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CELTIC TILLEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CELTIC TILLEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CELTIC TILLEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Verkoper (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken verkoopspersoneel voor een winkelketen in groot-Aalst. babyartikelen, computers, tuinmeubelen, schrijf- en schoolgerief, decoratie, .... Aanvullen van artikelen, kassa, prijzen van artikelen, helpen van klanten, voorraadbeheer, enz....

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent(e) telefonist(e) (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een jobstudent(e) voor het nabellen van offertes.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

Zoek naar antwoorden van CELTIC TILLEUR in sociale netwerken
Look for responds of CELTIC TILLEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CELTIC TILLEUR. Laat een reactie achter voor CELTIC TILLEUR. CELTIC TILLEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CELTIC TILLEUR. Leave a respond for CELTIC TILLEUR. CELTIC TILLEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CELTIC TILLEUR op de google maps. Adres en contacten CELTIC TILLEUR
Location of CELTIC TILLEUR on the google maps. Address and contacts of CELTIC TILLEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come CELTIC TILLEUR CELTIC TILLEUR: Van Balen S | COIFFURE RITA | CONTAINERPARK EDEGEM | CENTRE CONTACT MILL?NAIRE | P. VERBEKE

Other related companies as CELTIC TILLEUR: Van Balen S | COIFFURE RITA | CONTAINERPARK EDEGEM | CENTRE CONTACT MILL?NAIRE | P. VERBEKE

CELTIC TILLEUR is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CELTIC TILLEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf CELTIC TILLEUR bevindt zich op het adres: RUE VALLES 28; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in CELTIC TILLEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CELTIC TILLEUR is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CELTIC TILLEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CELTIC TILLEUR, openstaande posities, locatie van CELTIC TILLEUR op de kaart.

CELTIC TILLEUR is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CELTIC TILLEUR, company assigned to the tax number BE01557281494. The company CELTIC TILLEUR is located at the address: RUE VALLES 28; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in CELTIC TILLEUR were not found.
The main activity of CELTIC TILLEUR is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CELTIC TILLEUR is not available. You also can look at reviews of CELTIC TILLEUR, open positions, location of CELTIC TILLEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CELTIC TILLEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CELTIC TILLEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CELTIC TILLEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CELTIC TILLEUR, employees, financial statistics.