BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY
Private companiesSocial Services • BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY

Contactgegevens BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU RALE 11; 6230; PONT-?-CELLES, België

Telefoon (phone): 67878802 (+32-67878802) 67878802 (+32-67878802)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY
Products information BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY
(Get full report from official database of BE for BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY
Addition kinds of activities for BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY

355200. Textielmachines | Textile machinery
799301. Muziekmachines | Music machines
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
48329900. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
50919908. Racquet sportartikelen en benodigdheden | Racquet sports equipment and supplies
87420103. Industriële hygiëne consultant | Industrial hygiene consultant

Werken bij BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY in sociale netwerken
Look for responds of BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY. Laat een reactie achter voor BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY. BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY. Leave a respond for BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY. BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY op de google maps. Adres en contacten BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY
Location of BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY on the google maps. Address and contacts of BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY: TRIANGULUM SERVICES SPRL | BUREAU 2-SIGMA | Tancer Construct | Dica's | RESTAURANT BIGARDO

Other related companies as BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY: TRIANGULUM SERVICES SPRL | BUREAU 2-SIGMA | Tancer Construct | Dica's | RESTAURANT BIGARDO

BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY bevindt zich op het adres: RUE DU RALE 11; 6230; PONT-?-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY, openstaande posities, locatie van BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY op de kaart.

BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY, company assigned to the tax number BE01434509277. The company BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY is located at the address: RUE DU RALE 11; 6230; PONT-?-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY were not found.
The main activity of BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY is not available. You also can look at reviews of BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY, open positions, location of BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY, employees, financial statistics.