ATLETIEKPISTE DUINENSTADION

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ATLETIEKPISTE DUINENSTADION
Private companiesCoal Mining • ATLETIEKPISTE DUINENSTADION

Contactgegevens ATLETIEKPISTE DUINENSTADION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATLETIEKPISTE DUINENSTADION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATLETIEKPISTE DUINENSTADION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUPINESTRAAT 0; 3940; HECHTEL-EKSEL, België

Telefoon (phone): 11731483 (+32-11731483) 11731483 (+32-11731483)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATLETIEKPISTE DUINENSTADION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATLETIEKPISTE DUINENSTADION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATLETIEKPISTE DUINENSTADION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATLETIEKPISTE DUINENSTADION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATLETIEKPISTE DUINENSTADION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATLETIEKPISTE DUINENSTADION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATLETIEKPISTE DUINENSTADION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATLETIEKPISTE DUINENSTADION
Products information ATLETIEKPISTE DUINENSTADION

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ATLETIEKPISTE DUINENSTADION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATLETIEKPISTE DUINENSTADION
(Get full report from official database of BE for ATLETIEKPISTE DUINENSTADION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATLETIEKPISTE DUINENSTADION
Addition kinds of activities for ATLETIEKPISTE DUINENSTADION

279600. Platemaking diensten | Platemaking services
322900. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
22980204. Harde vezelkoord en touw | Hard fiber cordage and twine
28650310. chloortolueen | Chlorotoluene
35480104. Elektroden, elektrisch lassen | Electrodes, electric welding
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle

Werken bij ATLETIEKPISTE DUINENSTADION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATLETIEKPISTE DUINENSTADION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATLETIEKPISTE DUINENSTADION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATLETIEKPISTE DUINENSTADION. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Flexijob / Student bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Studentenjob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB, JOBSTUDENT IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als jobstudent en flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van ATLETIEKPISTE DUINENSTADION in sociale netwerken
Look for responds of ATLETIEKPISTE DUINENSTADION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATLETIEKPISTE DUINENSTADION. Laat een reactie achter voor ATLETIEKPISTE DUINENSTADION. ATLETIEKPISTE DUINENSTADION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATLETIEKPISTE DUINENSTADION. Leave a respond for ATLETIEKPISTE DUINENSTADION. ATLETIEKPISTE DUINENSTADION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATLETIEKPISTE DUINENSTADION op de google maps. Adres en contacten ATLETIEKPISTE DUINENSTADION
Location of ATLETIEKPISTE DUINENSTADION on the google maps. Address and contacts of ATLETIEKPISTE DUINENSTADION

Andere gerelateerde bedrijven als come ATLETIEKPISTE DUINENSTADION ATLETIEKPISTE DUINENSTADION: YVAN VANDEN BRANDEN | JOEL CARBONNELLE | Sonneville A | Lefibo NV | Duquesne Fr茅d茅ric

Other related companies as ATLETIEKPISTE DUINENSTADION: YVAN VANDEN BRANDEN | JOEL CARBONNELLE | Sonneville A | Lefibo NV | Duquesne Fr茅d茅ric

ATLETIEKPISTE DUINENSTADION is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATLETIEKPISTE DUINENSTADION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf ATLETIEKPISTE DUINENSTADION bevindt zich op het adres: LUPINESTRAAT 0; 3940; HECHTEL-EKSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in ATLETIEKPISTE DUINENSTADION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATLETIEKPISTE DUINENSTADION is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATLETIEKPISTE DUINENSTADION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATLETIEKPISTE DUINENSTADION, openstaande posities, locatie van ATLETIEKPISTE DUINENSTADION op de kaart.

ATLETIEKPISTE DUINENSTADION is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATLETIEKPISTE DUINENSTADION, company assigned to the tax number BE04870208740. The company ATLETIEKPISTE DUINENSTADION is located at the address: LUPINESTRAAT 0; 3940; HECHTEL-EKSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in ATLETIEKPISTE DUINENSTADION were not found.
The main activity of ATLETIEKPISTE DUINENSTADION is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATLETIEKPISTE DUINENSTADION is not available. You also can look at reviews of ATLETIEKPISTE DUINENSTADION, open positions, location of ATLETIEKPISTE DUINENSTADION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATLETIEKPISTE DUINENSTADION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATLETIEKPISTE DUINENSTADION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATLETIEKPISTE DUINENSTADION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATLETIEKPISTE DUINENSTADION, employees, financial statistics.