?T KLAVERKEN BUGGENHOUT

Contactgegevens ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T KLAVERKEN BUGGENHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEIVELD 54; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52342691 (+32-52342691) 52342691 (+32-52342691)

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T KLAVERKEN BUGGENHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T KLAVERKEN BUGGENHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT
Products information ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT
(Get full report from official database of BE for ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT
Addition kinds of activities for ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT

333400. Primair aluminium | Primary aluminum
399900. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
22410201. Elastische smalle weefsels, geweven of gevlochten | Elastic narrow fabrics, woven or braided
35999910. Malen gietstukken voor de handel | Grinding castings for the trade
79970202. Bootclub, lidmaatschap | Boating club, membership

Werken bij ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende toeristische sector (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij zal instaan voor: - Binnenkomende telefoons - Opmaken van offertes volgens de vraag van de klant - Prijsberekeningen maken in Excel - Uitwerken van reizen volgens behoeftes en budget van de klant - Administratie en opvolgen van planning van de reizen

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Magazijnier (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Internal Sales/klantenopvolging met interesse voor administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Coachingatelier is op zoek naar een klantgerichte kracht (M/V) die hun team kan versterken. Je komt in een dynamische en bloeiende KMO terecht. Je werkt freelance, uurverdeling kan onderling besproken worden. Je volgt telefonisch proactief de klanten op die vragen hebben over loopbaancoaching. Graag cv naar [email protected] www.loopbaan-coaching.be

Zoek naar antwoorden van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT in sociale netwerken
Look for responds of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Laat een reactie achter voor ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. Leave a respond for ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT. ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT op de google maps. Adres en contacten ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT
Location of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT on the google maps. Address and contacts of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: Scarpa (La) | A.C. Libouton SPRL | FOOB MORBI DESIGN | C.E.L. | Amigo Paramedica BVBA

Other related companies as ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT: Scarpa (La) | A.C. Libouton SPRL | FOOB MORBI DESIGN | C.E.L. | Amigo Paramedica BVBA

?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT bevindt zich op het adres: WEIVELD 54; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, openstaande posities, locatie van ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT op de kaart.

?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, company assigned to the tax number BE03502136230. The company ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is located at the address: WEIVELD 54; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT were not found.
The main activity of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT is not available. You also can look at reviews of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, open positions, location of ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T KLAVERKEN BUGGENHOUT, employees, financial statistics.