WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL

Contactgegevens WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 53; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14378884 (+32-14378884) 14378884 (+32-14378884)

Fax (fax): +32 (86) 822-77-45 +32 (86) 822-77-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL
Products information WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL

BTW identificatienummer (tax): BE05077026367
Ondernemingsnummer: 7393768310
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL
Addition kinds of activities for WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL

385102. Beschermend eyeware | Protective eyeware
20150201. Eenden, verwerkt, NSK | Ducks, processed, nsk
22119904. Badmatten, katoen | Bathmats, cotton
22950102. Leer, kunstmatig of imitatie | Leather, artificial or imitation
28440200. Mondelinge preparaten | Oral preparations
28440300. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
32750102. Gips en gipsplaat, gips | Plaster and plasterboard, gypsum
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
59991802. bassinets | Bassinets

Werken bij WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Sorteerder - heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: kwaliteitscontrole uitvoeren op de geproduceerde producten producten verplaatsen/sorteren a.d.h.v. de heftruck

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Leave a respond for WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL
Location of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: WEY | MARLENE LECOQ | VAN AKEN - VANDEN BUSSCHE | Rosalie Pompon | CAMPING LA CHARBONNI?RE

Other related companies as WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: WEY | MARLENE LECOQ | VAN AKEN - VANDEN BUSSCHE | Rosalie Pompon | CAMPING LA CHARBONNI?RE

WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05077026367. Het bedrijf WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 53; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL op de kaart.

WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, company assigned to the tax number BE05077026367. The company WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 53; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL were not found.
The main activity of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, open positions, location of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, employees, financial statistics.