WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN
Private companiesForestry • WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN

Contactgegevens WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 36; 3454; GEETBETS, België

Telefoon (phone): 11692920 (+32-11692920) 11692920 (+32-11692920)

Fax (fax): +32 (87) 832-15-95 +32 (87) 832-15-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN
Products information WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE04904266357
Ondernemingsnummer: 9702819824
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN
(Get full report from official database of BE for WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN
Addition kinds of activities for WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
22610304. Teaseling katoenen breedgeweven goederen | Teaseling cotton broadwoven goods
35630203. Spuituitrustingen: metalen, verven en chemicaliën (compressor) | Spraying outfits: metals, paints, and chemicals (compressor)
39310119. Pijpen, orgaan | Pipes, organ
39440400. Speelgoed geweren | Toy guns
57129904. Kantoormeubelen | Office furniture
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec

Werken bij WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

  • Poetshulp Genk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN in sociale netwerken
Look for responds of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Laat een reactie achter voor WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Leave a respond for WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN op de google maps. Adres en contacten WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN
Location of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN on the google maps. Address and contacts of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: TRAITEUR SYSMANS | E.D.C. | ANDRE VANWAMBEKE | BAUTHIER | Noben Peter

Other related companies as WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: TRAITEUR SYSMANS | E.D.C. | ANDRE VANWAMBEKE | BAUTHIER | Noben Peter

WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04904266357. Het bedrijf WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 36; 3454; GEETBETS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, openstaande posities, locatie van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN op de kaart.

WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, company assigned to the tax number BE04904266357. The company WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is located at the address: GROTE BAAN 36; 3454; GEETBETS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN were not found.
The main activity of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is not available. You also can look at reviews of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, open positions, location of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, employees, financial statistics.