WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT

Contactgegevens WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SOLFTPLAATS 26; 2040; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35689601 (+32-35689601) 35689601 (+32-35689601)

Fax (fax): +32 (10) 269-85-61 +32 (10) 269-85-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT
Products information WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT

BTW identificatienummer (tax): BE06640380859
Ondernemingsnummer: 4698822021
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT
(Get full report from official database of BE for WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT
Addition kinds of activities for WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT

871399. Surveying services, nec | Surveying services, nec
20139918. Spreads, sandwich: vlees, uit gekocht vlees | Spreads, sandwich: meat, from purchased meat
32959904. Slag, verpletterd of gemalen | Slag, crushed or ground
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment
43110000. Ons. | U.s. postal service
55419900. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec
79990902. Circus bedrijf | Circus company

Werken bij WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

  • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Flexijob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT in sociale netwerken
Look for responds of WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT. Laat een reactie achter voor WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT. WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT. Leave a respond for WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT. WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT op de google maps. Adres en contacten WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT
Location of WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT on the google maps. Address and contacts of WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT

Andere gerelateerde bedrijven als come WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT: ETS. BRUX | Interleasing Belgium NV | COLIN MAILLARD | La Croix S | Foto-Design-Center

Other related companies as WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT: ETS. BRUX | Interleasing Belgium NV | COLIN MAILLARD | La Croix S | Foto-Design-Center

WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06640380859. Het bedrijf WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT bevindt zich op het adres: SOLFTPLAATS 26; 2040; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT, openstaande posities, locatie van WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT op de kaart.

WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT, company assigned to the tax number BE06640380859. The company WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT is located at the address: SOLFTPLAATS 26; 2040; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT were not found.
The main activity of WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT is not available. You also can look at reviews of WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT, open positions, location of WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WATERPOLOCLUB ORKA BRASSCHAAT, employees, financial statistics.