W.S.C. JONG & MOEDIG

Contactgegevens W.S.C. JONG & MOEDIG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.S.C. JONG & MOEDIG: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.S.C. JONG & MOEDIG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERSTENKOUTER 4; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55421701 (+32-55421701) 55421701 (+32-55421701)

Fax (fax): +32 (12) 206-66-11 +32 (12) 206-66-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.S.C. JONG & MOEDIG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.S.C. JONG & MOEDIG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.S.C. JONG & MOEDIG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.S.C. JONG & MOEDIG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.S.C. JONG & MOEDIG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.S.C. JONG & MOEDIG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.S.C. JONG & MOEDIG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.S.C. JONG & MOEDIG
Products information W.S.C. JONG & MOEDIG

BTW identificatienummer (tax): BE04751831054
Ondernemingsnummer: 3799041748
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in W.S.C. JONG & MOEDIG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.S.C. JONG & MOEDIG
(Get full report from official database of BE for W.S.C. JONG & MOEDIG)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.S.C. JONG & MOEDIG
Addition kinds of activities for W.S.C. JONG & MOEDIG

226101. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
20320206. Italiaans eten, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Italian foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
23920501. Vaatdoeken, nonwoven textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Dishcloths, nonwoven textile: made from purchased materials
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
35590701. Banden grooving machines | Tire grooving machines
36290107. Thermo-elektrische generatoren | Thermo-electric generators
73840202. Filmverwerkings- en afwerkingslaboratorium | Film processing and finishing laboratory

Werken bij W.S.C. JONG & MOEDIG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.S.C. JONG & MOEDIG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.S.C. JONG & MOEDIG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.S.C. JONG & MOEDIG. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Reinigingsoperator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van W.S.C. JONG & MOEDIG in sociale netwerken
Look for responds of W.S.C. JONG & MOEDIG in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.S.C. JONG & MOEDIG. Laat een reactie achter voor W.S.C. JONG & MOEDIG. W.S.C. JONG & MOEDIG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.S.C. JONG & MOEDIG. Leave a respond for W.S.C. JONG & MOEDIG. W.S.C. JONG & MOEDIG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.S.C. JONG & MOEDIG op de google maps. Adres en contacten W.S.C. JONG & MOEDIG
Location of W.S.C. JONG & MOEDIG on the google maps. Address and contacts of W.S.C. JONG & MOEDIG

Andere gerelateerde bedrijven als come W.S.C. JONG & MOEDIG W.S.C. JONG & MOEDIG: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | LE CLOS DU CULOT | Nottebaere H | VRIJ TECHN. INSTITUUT 1 | PHILIPPE WULLAERT

Other related companies as W.S.C. JONG & MOEDIG: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | LE CLOS DU CULOT | Nottebaere H | VRIJ TECHN. INSTITUUT 1 | PHILIPPE WULLAERT

W.S.C. JONG & MOEDIG is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.S.C. JONG & MOEDIG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751831054. Het bedrijf W.S.C. JONG & MOEDIG bevindt zich op het adres: NEDERSTENKOUTER 4; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in W.S.C. JONG & MOEDIG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W.S.C. JONG & MOEDIG is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.S.C. JONG & MOEDIG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.S.C. JONG & MOEDIG, openstaande posities, locatie van W.S.C. JONG & MOEDIG op de kaart.

W.S.C. JONG & MOEDIG is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.S.C. JONG & MOEDIG, company assigned to the tax number BE04751831054. The company W.S.C. JONG & MOEDIG is located at the address: NEDERSTENKOUTER 4; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in W.S.C. JONG & MOEDIG were not found.
The main activity of W.S.C. JONG & MOEDIG is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of W.S.C. JONG & MOEDIG is not available. You also can look at reviews of W.S.C. JONG & MOEDIG, open positions, location of W.S.C. JONG & MOEDIG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.S.C. JONG & MOEDIG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.S.C. JONG & MOEDIG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.S.C. JONG & MOEDIG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.S.C. JONG & MOEDIG, employees, financial statistics.