W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM

Contactgegevens W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOFSTRAAT 18; 3631; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89774650 (+32-89774650) 89774650 (+32-89774650)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM
Products information W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM
(Get full report from official database of BE for W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM
Addition kinds of activities for W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM

944102. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources
07220201. Bessengewassen, machines oogstdiensten | Berry crops, machine harvesting services
36340207. Messen, elektrisch | Knives, electric
73389901. Bewerkingsdienst | Editing service
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec

Werken bij W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Halfautomaat lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde lasser dit om stukwerk te lassen en te monteren in het atelier, voornamelijk halfautomaat lassen.

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • Digital Marketing/Customer Experience Traineeship - Be innovative & take ownership of your career! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1666071-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our client is an innovative company that is passionate about sustainability, modern technologies and digital communication. They timely jumped on the high-speed train of a changing company environment in a rapid digitalising world. They offer a unique opportunity to get a taste of different customer experience/digital roles in an entrepreneurial environment.   Our client is looking for high potentials with a hands-on mentality and eagerness to learn. You will receive the chance to discover different and broad aspects of Customer Experience/Digital Marketing. The traineeship will allow you to develop yourself, following a personalized coaching path. You will get a taste of different assignments in various departments within one company. you will discover what you’re capable of but also learn to perform to the best of your potential. After 18 months of traineeship, when you have been able to gain a 360° vision, you will be offered a permanent contract in your preferred area.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM in sociale netwerken
Look for responds of W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM. Laat een reactie achter voor W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM. W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM. Leave a respond for W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM. W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM op de google maps. Adres en contacten W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM
Location of W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM on the google maps. Address and contacts of W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM

Andere gerelateerde bedrijven als come W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM: Xeber VOF | TEUGHELS IMP- EXP | FERDINAND GROSS | HOME LA CLAIRI?RE | Biblos

Other related companies as W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM: Xeber VOF | TEUGHELS IMP- EXP | FERDINAND GROSS | HOME LA CLAIRI?RE | Biblos

W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM bevindt zich op het adres: HOFSTRAAT 18; 3631; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM, openstaande posities, locatie van W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM op de kaart.

W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM, company assigned to the tax number BE08604736328. The company W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM is located at the address: HOFSTRAAT 18; 3631; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM were not found.
The main activity of W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM is not available. You also can look at reviews of W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM, open positions, location of W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.C.SPORT & VERMAAK KOTEM, employees, financial statistics.