W.C. DE JONGE HOOP

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • W.C. DE JONGE HOOP
Private companiesMotion Pictures • W.C. DE JONGE HOOP

Contactgegevens W.C. DE JONGE HOOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.C. DE JONGE HOOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.C. DE JONGE HOOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE WERVIKSTRAAT 8; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56518871 (+32-56518871) 56518871 (+32-56518871)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.C. DE JONGE HOOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.C. DE JONGE HOOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.C. DE JONGE HOOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.C. DE JONGE HOOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.C. DE JONGE HOOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.C. DE JONGE HOOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.C. DE JONGE HOOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.C. DE JONGE HOOP
Products information W.C. DE JONGE HOOP

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in W.C. DE JONGE HOOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.C. DE JONGE HOOP
(Get full report from official database of BE for W.C. DE JONGE HOOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.C. DE JONGE HOOP
Addition kinds of activities for W.C. DE JONGE HOOP

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
299901. Cokes | Coke
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
36729901. Circuits, televisie en radio gedrukt | Circuit boards, television and radio printed
65199901. Luchthavenverhuur, indien niet opererende luchthaven | Airport leasing, if not operating airport

Werken bij W.C. DE JONGE HOOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.C. DE JONGE HOOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.C. DE JONGE HOOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.C. DE JONGE HOOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • DRINGEND!! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

Zoek naar antwoorden van W.C. DE JONGE HOOP in sociale netwerken
Look for responds of W.C. DE JONGE HOOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.C. DE JONGE HOOP. Laat een reactie achter voor W.C. DE JONGE HOOP. W.C. DE JONGE HOOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.C. DE JONGE HOOP. Leave a respond for W.C. DE JONGE HOOP. W.C. DE JONGE HOOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.C. DE JONGE HOOP op de google maps. Adres en contacten W.C. DE JONGE HOOP
Location of W.C. DE JONGE HOOP on the google maps. Address and contacts of W.C. DE JONGE HOOP

Andere gerelateerde bedrijven als come W.C. DE JONGE HOOP W.C. DE JONGE HOOP: BEMA | Van Bergen Sports Int BV | RICHARD DIFFUSION | MICHEL BRYS | MADAME FICKERS FRANZISKA

Other related companies as W.C. DE JONGE HOOP: BEMA | Van Bergen Sports Int BV | RICHARD DIFFUSION | MICHEL BRYS | MADAME FICKERS FRANZISKA

W.C. DE JONGE HOOP is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.C. DE JONGE HOOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf W.C. DE JONGE HOOP bevindt zich op het adres: KLEINE WERVIKSTRAAT 8; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in W.C. DE JONGE HOOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W.C. DE JONGE HOOP is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.C. DE JONGE HOOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.C. DE JONGE HOOP, openstaande posities, locatie van W.C. DE JONGE HOOP op de kaart.

W.C. DE JONGE HOOP is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.C. DE JONGE HOOP, company assigned to the tax number BE04366210937. The company W.C. DE JONGE HOOP is located at the address: KLEINE WERVIKSTRAAT 8; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in W.C. DE JONGE HOOP were not found.
The main activity of W.C. DE JONGE HOOP is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of W.C. DE JONGE HOOP is not available. You also can look at reviews of W.C. DE JONGE HOOP, open positions, location of W.C. DE JONGE HOOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.C. DE JONGE HOOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.C. DE JONGE HOOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.C. DE JONGE HOOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.C. DE JONGE HOOP, employees, financial statistics.