A.E.N.B. SCRL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • A.E.N.B. SCRL
Private companiesLegal Services • A.E.N.B. SCRL

Contactgegevens A.E.N.B. SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.E.N.B. SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.E.N.B. SCRL

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Rue Emile Jambe 11 7021 Havré (Mons), België

Telefoon (phone): +32 (14) 795-16-80 +32 (14) 795-16-80

Fax (fax): +32 (57) 196-90-42 +32 (57) 196-90-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.E.N.B. SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.E.N.B. SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.E.N.B. SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.E.N.B. SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.E.N.B. SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.E.N.B. SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.E.N.B. SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.E.N.B. SCRL
Products information A.E.N.B. SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE02016784667
Ondernemingsnummer: 4168731689
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in A.E.N.B. SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.E.N.B. SCRL
(Get full report from official database of BE for A.E.N.B. SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.E.N.B. SCRL
Addition kinds of activities for A.E.N.B. SCRL

20640000. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
22530101. Badpakken en badpakken, breien | Bathing suits and swimwear, knit
23960301. Bindingen, pet en hoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bindings, cap and hat: made from purchased materials
25110501. Boekenkasten, huishouden: hout | Bookcases, household: wood
32610201. Bidets, glanzend china | Bidets, vitreous china

Werken bij A.E.N.B. SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.E.N.B. SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.E.N.B. SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.E.N.B. SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • ARBEIDER BOUW (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VG-BUILD

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde all round arbeider bouw.

Zoek naar antwoorden van A.E.N.B. SCRL in sociale netwerken
Look for responds of A.E.N.B. SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.E.N.B. SCRL. Laat een reactie achter voor A.E.N.B. SCRL. A.E.N.B. SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.E.N.B. SCRL. Leave a respond for A.E.N.B. SCRL. A.E.N.B. SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.E.N.B. SCRL op de google maps. Adres en contacten A.E.N.B. SCRL
Location of A.E.N.B. SCRL on the google maps. Address and contacts of A.E.N.B. SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.E.N.B. SCRL A.E.N.B. SCRL: CITY SERVICE | Remmery R NV | GARAGE CLEMENT | PROSPER DE MOYER | Sanders P

Other related companies as A.E.N.B. SCRL: CITY SERVICE | Remmery R NV | GARAGE CLEMENT | PROSPER DE MOYER | Sanders P

A.E.N.B. SCRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is A.E.N.B. SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02016784667. Het bedrijf A.E.N.B. SCRL bevindt zich op het adres: Rue Emile Jambe 11 7021 Havré (Mons). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 275,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in A.E.N.B. SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.E.N.B. SCRL is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.E.N.B. SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.E.N.B. SCRL, openstaande posities, locatie van A.E.N.B. SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.E.N.B. SCRL is a company, that was registered 1990 in Mons region, Belgium. Full name of company is A.E.N.B. SCRL, company assigned to the tax number BE02016784667. The company A.E.N.B. SCRL is located at the address: Rue Emile Jambe 11 7021 Havré (Mons). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 275,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in A.E.N.B. SCRL were not found.
The main activity of A.E.N.B. SCRL is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.E.N.B. SCRL is not available. You also can look at reviews of A.E.N.B. SCRL, open positions, location of A.E.N.B. SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.E.N.B. SCRL, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.E.N.B. SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.E.N.B. SCRL, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.E.N.B. SCRL, employees, financial statistics.