VOLKSTUINVRIENDEN

Contactgegevens VOLKSTUINVRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLKSTUINVRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLKSTUINVRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEKELAARSTRAAT 34; 9968; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93737441 (+32-93737441) 93737441 (+32-93737441)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLKSTUINVRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLKSTUINVRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLKSTUINVRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLKSTUINVRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLKSTUINVRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLKSTUINVRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLKSTUINVRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLKSTUINVRIENDEN
Products information VOLKSTUINVRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE06501953125
Ondernemingsnummer: 5905120849
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VOLKSTUINVRIENDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLKSTUINVRIENDEN
(Get full report from official database of BE for VOLKSTUINVRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLKSTUINVRIENDEN
Addition kinds of activities for VOLKSTUINVRIENDEN

509302. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
637101. pensioenen | Pensions
27540101. Fotogravure drukwerk | Photogravure printing
35410108. Reaming machines | Reaming machines
35560504. Worststuffers | Sausage stuffers
72990504. Trouwconsultant | Wedding consultant
87120100. Bouwkunde | Architectural engineering

Werken bij VOLKSTUINVRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLKSTUINVRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLKSTUINVRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLKSTUINVRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van VOLKSTUINVRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of VOLKSTUINVRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLKSTUINVRIENDEN. Laat een reactie achter voor VOLKSTUINVRIENDEN. VOLKSTUINVRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLKSTUINVRIENDEN. Leave a respond for VOLKSTUINVRIENDEN. VOLKSTUINVRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLKSTUINVRIENDEN op de google maps. Adres en contacten VOLKSTUINVRIENDEN
Location of VOLKSTUINVRIENDEN on the google maps. Address and contacts of VOLKSTUINVRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLKSTUINVRIENDEN VOLKSTUINVRIENDEN: Solar Diamond | COIFFURE ROSETTE | SALVATORE VALLE | Karat茅 do Shotokai Belgium | M.T.B. Metaal Techniek Belgi?

Other related companies as VOLKSTUINVRIENDEN: Solar Diamond | COIFFURE ROSETTE | SALVATORE VALLE | Karat茅 do Shotokai Belgium | M.T.B. Metaal Techniek Belgi?

VOLKSTUINVRIENDEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLKSTUINVRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06501953125. Het bedrijf VOLKSTUINVRIENDEN bevindt zich op het adres: STEKELAARSTRAAT 34; 9968; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in VOLKSTUINVRIENDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLKSTUINVRIENDEN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLKSTUINVRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLKSTUINVRIENDEN, openstaande posities, locatie van VOLKSTUINVRIENDEN op de kaart.

VOLKSTUINVRIENDEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLKSTUINVRIENDEN, company assigned to the tax number BE06501953125. The company VOLKSTUINVRIENDEN is located at the address: STEKELAARSTRAAT 34; 9968; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in VOLKSTUINVRIENDEN were not found.
The main activity of VOLKSTUINVRIENDEN is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLKSTUINVRIENDEN is not available. You also can look at reviews of VOLKSTUINVRIENDEN, open positions, location of VOLKSTUINVRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLKSTUINVRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLKSTUINVRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLKSTUINVRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLKSTUINVRIENDEN, employees, financial statistics.