VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.
Private companiesTobacco Products • VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.

Contactgegevens VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA VINTELLE 6; 7620; BRUNEHAUT, België

Telefoon (phone): 69345805 (+32-69345805) 69345805 (+32-69345805)

Fax (fax): +32 (10) 318-24-81 +32 (10) 318-24-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.
Products information VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.

BTW identificatienummer (tax): BE04490356445
Ondernemingsnummer: 6077606201
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.
(Get full report from official database of BE for VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.
Addition kinds of activities for VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.

2062. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
799302. Spelmachines | Game machines
26530103. Hempen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, corrugated: made from purchased materials
36479906. Motorlampen | Motorcycle lamps
73319906. Mailing brokers | Mailing list brokers
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service

Werken bij VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: DEN DOORN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

  • Technicus - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technieker - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC Installatie van verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC in appartementen en woningen Werven regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. in sociale netwerken
Look for responds of VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.. Laat een reactie achter voor VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.. VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.. Leave a respond for VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.. VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. op de google maps. Adres en contacten VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.
Location of VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. on the google maps. Address and contacts of VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.

Andere gerelateerde bedrijven als come VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.: Schnelting M | COIFFURE LA COUPE | Junior Cars | FIJNBAKKERIJ EXOTICA | Couleurs Pourpres

Other related companies as VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL.: Schnelting M | COIFFURE LA COUPE | Junior Cars | FIJNBAKKERIJ EXOTICA | Couleurs Pourpres

VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04490356445. Het bedrijf VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. bevindt zich op het adres: RUE DE LA VINTELLE 6; 7620; BRUNEHAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL., openstaande posities, locatie van VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. op de kaart.

VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL., company assigned to the tax number BE04490356445. The company VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. is located at the address: RUE DE LA VINTELLE 6; 7620; BRUNEHAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. were not found.
The main activity of VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. is not available. You also can look at reviews of VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL., open positions, location of VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VC OLYMPIC TOURN.-TEMPL., employees, financial statistics.