VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE
Private companiesMiscellaneous Retail • VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE

Contactgegevens VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SUR LES THIERS 56; 4360; OREYE, België

Telefoon (phone): 19678306 (+32-19678306) 19678306 (+32-19678306)

Fax (fax): +32 (53) 702-46-20 +32 (53) 702-46-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE
Products information VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE

BTW identificatienummer (tax): BE08083709716
Ondernemingsnummer: 5139099121
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE
(Get full report from official database of BE for VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE
Addition kinds of activities for VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
20230305. Gedroogde schuimende melk | Dried skim milk
24310604. Wainscots, hout | Wainscots, wood
45810303. Militaire vliegveld | Military flying field
50210205. Tafels, af en toe | Tables, occasional
54999905. Kruiden en kruiden | Spices and herbs

Werken bij VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • ALLROUND SERVICE MEDEWERKER TE BORNEM (609-483) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde medewerker kom je terecht in een firma die oplossingen op maat realiseert bij het hijsen van lasten. Ze beschikken over een serviceteam dat onderhoudswerken uitvoert en defecten oplost. Als Allround Service Medewerker vervoeg je het serviceteam, coördineer en ondersteun je het. Je plant interventieaanvragen, prijsvragen en projecten in en volgt deze op. Je verwerkt werfverslagen en -rapporten. Monteurs en techniekers stuur je met de glimlach aan. De uit te voeren werken bereid je voor en controleer je.

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE in sociale netwerken
Look for responds of VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE. Laat een reactie achter voor VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE. VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE. Leave a respond for VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE. VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE op de google maps. Adres en contacten VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE
Location of VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE on the google maps. Address and contacts of VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE: Irsia | JEAN DEPIREUX | ANDREAS GOOS | Scutenaire B | Robotics & Design B.V.B.A

Other related companies as VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE: Irsia | JEAN DEPIREUX | ANDREAS GOOS | Scutenaire B | Robotics & Design B.V.B.A

VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083709716. Het bedrijf VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE bevindt zich op het adres: RUE SUR LES THIERS 56; 4360; OREYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE, openstaande posities, locatie van VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE op de kaart.

VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE, company assigned to the tax number BE08083709716. The company VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE is located at the address: RUE SUR LES THIERS 56; 4360; OREYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE were not found.
The main activity of VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE is not available. You also can look at reviews of VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE, open positions, location of VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERGEETEN PIERRE / AIROCLUB A ROCLUB DE HESBAYE, employees, financial statistics.