V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT
Private companiesMiscellaneous Repair Services • V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT

Contactgegevens V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPEELBERGSTRAAT 33; 3051; OUD-HEVERLEE, België

Telefoon (phone): 16473787 (+32-16473787) 16473787 (+32-16473787)

Fax (fax): +32 (19) 308-21-72 +32 (19) 308-21-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT
Products information V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT

BTW identificatienummer (tax): BE09074951171
Ondernemingsnummer: 5340423583
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT
(Get full report from official database of BE for V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT
Addition kinds of activities for V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT

1751. Timmerwerk | Carpentry work
5661. Schoenenwinkels | Shoe stores
278999. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
832204. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services
22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
35999905. Krukassen en nokkenassen, bewerking | Crankshafts and camshafts, machining

Werken bij V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT in sociale netwerken
Look for responds of V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT. Laat een reactie achter voor V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT. V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT. Leave a respond for V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT. V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT op de google maps. Adres en contacten V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT
Location of V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT on the google maps. Address and contacts of V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT: Libro Italiano (Il) SPRL | Donck M | GUSTAAF VERVOORT | Van Acker G NV | OLIVER LENAERTS

Other related companies as V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT: Libro Italiano (Il) SPRL | Donck M | GUSTAAF VERVOORT | Van Acker G NV | OLIVER LENAERTS

V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09074951171. Het bedrijf V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT bevindt zich op het adres: SPEELBERGSTRAAT 33; 3051; OUD-HEVERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT, openstaande posities, locatie van V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT op de kaart.

V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT, company assigned to the tax number BE09074951171. The company V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT is located at the address: SPEELBERGSTRAAT 33; 3051; OUD-HEVERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT were not found.
The main activity of V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT is not available. You also can look at reviews of V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT, open positions, location of V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. WEVOK ST.JORIS-WEERT, employees, financial statistics.