V.C. GOVOK CAMMAERT

Contactgegevens V.C. GOVOK CAMMAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. GOVOK CAMMAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. GOVOK CAMMAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERLOSTRAAT 10; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 54568142 (+32-54568142) 54568142 (+32-54568142)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. GOVOK CAMMAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. GOVOK CAMMAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. GOVOK CAMMAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. GOVOK CAMMAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. GOVOK CAMMAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. GOVOK CAMMAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. GOVOK CAMMAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. GOVOK CAMMAERT
Products information V.C. GOVOK CAMMAERT

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in V.C. GOVOK CAMMAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. GOVOK CAMMAERT
(Get full report from official database of BE for V.C. GOVOK CAMMAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. GOVOK CAMMAERT
Addition kinds of activities for V.C. GOVOK CAMMAERT

3993. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
01310000. Katoen | Cotton
23390308. Rokken, tennis | Skirts, tennis
26790201. Bekers, geperste en gegoten pulp: gemaakt van gekochte materialen | Cups, pressed and molded pulp: made from purchased material
28650205. ethylbenzeen | Ethylbenzene
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
51420203. Vlees, bevroren: verpakt | Meat, frozen: packaged
80720000. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
94510400. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government

Werken bij V.C. GOVOK CAMMAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. GOVOK CAMMAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. GOVOK CAMMAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. GOVOK CAMMAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als plaatbewerker.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van V.C. GOVOK CAMMAERT in sociale netwerken
Look for responds of V.C. GOVOK CAMMAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. GOVOK CAMMAERT. Laat een reactie achter voor V.C. GOVOK CAMMAERT. V.C. GOVOK CAMMAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. GOVOK CAMMAERT. Leave a respond for V.C. GOVOK CAMMAERT. V.C. GOVOK CAMMAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. GOVOK CAMMAERT op de google maps. Adres en contacten V.C. GOVOK CAMMAERT
Location of V.C. GOVOK CAMMAERT on the google maps. Address and contacts of V.C. GOVOK CAMMAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. GOVOK CAMMAERT V.C. GOVOK CAMMAERT: ERGOLINE BELGIUM | AMIDIVIN LES CIGARES DE HAVANE | FAMILIA | Aero Engine & AEF | MAISON X-ELLE

Other related companies as V.C. GOVOK CAMMAERT: ERGOLINE BELGIUM | AMIDIVIN LES CIGARES DE HAVANE | FAMILIA | Aero Engine & AEF | MAISON X-ELLE

V.C. GOVOK CAMMAERT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. GOVOK CAMMAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf V.C. GOVOK CAMMAERT bevindt zich op het adres: TERLOSTRAAT 10; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in V.C. GOVOK CAMMAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.C. GOVOK CAMMAERT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. GOVOK CAMMAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. GOVOK CAMMAERT, openstaande posities, locatie van V.C. GOVOK CAMMAERT op de kaart.

V.C. GOVOK CAMMAERT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. GOVOK CAMMAERT, company assigned to the tax number BE09975280761. The company V.C. GOVOK CAMMAERT is located at the address: TERLOSTRAAT 10; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in V.C. GOVOK CAMMAERT were not found.
The main activity of V.C. GOVOK CAMMAERT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. GOVOK CAMMAERT is not available. You also can look at reviews of V.C. GOVOK CAMMAERT, open positions, location of V.C. GOVOK CAMMAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. GOVOK CAMMAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. GOVOK CAMMAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. GOVOK CAMMAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. GOVOK CAMMAERT, employees, financial statistics.