V.C. FRANCHIMONT-THEUX

Contactgegevens V.C. FRANCHIMONT-THEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. FRANCHIMONT-THEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. FRANCHIMONT-THEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ECOMINES 57; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87770073 (+32-87770073) 87770073 (+32-87770073)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. FRANCHIMONT-THEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. FRANCHIMONT-THEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. FRANCHIMONT-THEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. FRANCHIMONT-THEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. FRANCHIMONT-THEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. FRANCHIMONT-THEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. FRANCHIMONT-THEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. FRANCHIMONT-THEUX
Products information V.C. FRANCHIMONT-THEUX

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in V.C. FRANCHIMONT-THEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. FRANCHIMONT-THEUX
(Get full report from official database of BE for V.C. FRANCHIMONT-THEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. FRANCHIMONT-THEUX
Addition kinds of activities for V.C. FRANCHIMONT-THEUX

0741. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
3322. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
3495. Draadveren | Wire springs
504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
02910000. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
22950106. Waterdichtende stoffen, behalve rubberen | Waterproofing fabrics, except rubberizing
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
73590506. Verhuur van geluids- en verlichtingsapparatuur | Sound and lighting equipment rental

Werken bij V.C. FRANCHIMONT-THEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. FRANCHIMONT-THEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. FRANCHIMONT-THEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. FRANCHIMONT-THEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

Zoek naar antwoorden van V.C. FRANCHIMONT-THEUX in sociale netwerken
Look for responds of V.C. FRANCHIMONT-THEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. FRANCHIMONT-THEUX. Laat een reactie achter voor V.C. FRANCHIMONT-THEUX. V.C. FRANCHIMONT-THEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. FRANCHIMONT-THEUX. Leave a respond for V.C. FRANCHIMONT-THEUX. V.C. FRANCHIMONT-THEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. FRANCHIMONT-THEUX op de google maps. Adres en contacten V.C. FRANCHIMONT-THEUX
Location of V.C. FRANCHIMONT-THEUX on the google maps. Address and contacts of V.C. FRANCHIMONT-THEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. FRANCHIMONT-THEUX V.C. FRANCHIMONT-THEUX: DE KRINGLOOPWINKEL | De Vijlder Marcel BVBA | C?té Jardin-C?té Maison | JEAN-MARIE COUCHARD | Cartenstadt T

Other related companies as V.C. FRANCHIMONT-THEUX: DE KRINGLOOPWINKEL | De Vijlder Marcel BVBA | C?té Jardin-C?té Maison | JEAN-MARIE COUCHARD | Cartenstadt T

V.C. FRANCHIMONT-THEUX is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. FRANCHIMONT-THEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf V.C. FRANCHIMONT-THEUX bevindt zich op het adres: RUE DES ECOMINES 57; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in V.C. FRANCHIMONT-THEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.C. FRANCHIMONT-THEUX is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. FRANCHIMONT-THEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. FRANCHIMONT-THEUX, openstaande posities, locatie van V.C. FRANCHIMONT-THEUX op de kaart.

V.C. FRANCHIMONT-THEUX is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. FRANCHIMONT-THEUX, company assigned to the tax number BE03351623535. The company V.C. FRANCHIMONT-THEUX is located at the address: RUE DES ECOMINES 57; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in V.C. FRANCHIMONT-THEUX were not found.
The main activity of V.C. FRANCHIMONT-THEUX is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. FRANCHIMONT-THEUX is not available. You also can look at reviews of V.C. FRANCHIMONT-THEUX, open positions, location of V.C. FRANCHIMONT-THEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. FRANCHIMONT-THEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. FRANCHIMONT-THEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. FRANCHIMONT-THEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. FRANCHIMONT-THEUX, employees, financial statistics.