Home Service Pauwels BVBA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Home Service Pauwels BVBA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Home Service Pauwels BVBA

Contactgegevens Home Service Pauwels BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Home Service Pauwels BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Home Service Pauwels BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koksijdestraat 23 8630 Veurne, België

Telefoon (phone): +32 (71) 435-94-99 +32 (71) 435-94-99

Fax (fax): +32 (3) 222-99-17 +32 (3) 222-99-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Home Service Pauwels BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Home Service Pauwels BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Home Service Pauwels BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Home Service Pauwels BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Home Service Pauwels BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Home Service Pauwels BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Home Service Pauwels BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Home Service Pauwels BVBA
Products information Home Service Pauwels BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09902770996
Ondernemingsnummer: 3590850830
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Home Service Pauwels BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Home Service Pauwels BVBA
(Get full report from official database of BE for Home Service Pauwels BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Home Service Pauwels BVBA
Addition kinds of activities for Home Service Pauwels BVBA

5948. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
7641. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
027999. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
971100. nationale veiligheid | National security
22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
28920000. explosieven | Explosives
30890402. Zolen, laars of schoen: kunststoffen | Soles, boot or shoe: plastics
38120107. Kunstmatige horizon instrumentatie | Artificial horizon instrumentation
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers

Werken bij Home Service Pauwels BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Home Service Pauwels BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Home Service Pauwels BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Home Service Pauwels BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden+lossen vrachtwagens met heftruck. - Intern transport met heftruck en zijlader. - Klaarleggen materialen via bonnen en PWM. - Inschrijven materialen terugkerend van werven. - In rekken plaatsen inkomende materialen. - Opruimen en reinigen van de werkplek. - Sporadisch uitvoeren van boodschappen (wagens naar garage, afhalen materialen leveranciers, kleine leveringen werven).

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van Home Service Pauwels BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Home Service Pauwels BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Home Service Pauwels BVBA. Laat een reactie achter voor Home Service Pauwels BVBA. Home Service Pauwels BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Home Service Pauwels BVBA. Leave a respond for Home Service Pauwels BVBA. Home Service Pauwels BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Home Service Pauwels BVBA op de google maps. Adres en contacten Home Service Pauwels BVBA
Location of Home Service Pauwels BVBA on the google maps. Address and contacts of Home Service Pauwels BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Home Service Pauwels BVBA Home Service Pauwels BVBA: IDEAL SIEGES | LEEMPOELS G | Boetiek Angelique | C. FLAMME | Damien Havelange

Other related companies as Home Service Pauwels BVBA: IDEAL SIEGES | LEEMPOELS G | Boetiek Angelique | C. FLAMME | Damien Havelange

Home Service Pauwels BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Home Service Pauwels BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09902770996. Het bedrijf Home Service Pauwels BVBA bevindt zich op het adres: Koksijdestraat 23 8630 Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Home Service Pauwels BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Home Service Pauwels BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Home Service Pauwels BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Home Service Pauwels BVBA, openstaande posities, locatie van Home Service Pauwels BVBA op de kaart.

Home Service Pauwels BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Home Service Pauwels BVBA, company assigned to the tax number BE09902770996. The company Home Service Pauwels BVBA is located at the address: Koksijdestraat 23 8630 Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Home Service Pauwels BVBA were not found.
The main activity of Home Service Pauwels BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Home Service Pauwels BVBA is not available. You also can look at reviews of Home Service Pauwels BVBA, open positions, location of Home Service Pauwels BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Home Service Pauwels BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Home Service Pauwels BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Home Service Pauwels BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Home Service Pauwels BVBA, employees, financial statistics.