TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL

Contactgegevens TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD G?N?RAL WAHIS 1; 1030; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27057078 (+32-27057078) 27057078 (+32-27057078)

Fax (fax): +32 (61) 491-84-27 +32 (61) 491-84-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL
Products information TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03721313476
Ondernemingsnummer: 3779266357
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL
(Get full report from official database of BE for TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL
Addition kinds of activities for TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL

353501. Eenheidshandelen transportsystemen | Unit handling conveying systems
20679900. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
35650202. Broodverpakkingsmachines | Bread wrapping machinery
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
58120701. Oesterbar | Oyster bar
59429905. Stripboeken | Comic books
79991506. Go-cart raceway operatie en verhuur | Go-cart raceway operation and rentals

Werken bij TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

Zoek naar antwoorden van TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL in sociale netwerken
Look for responds of TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL. Laat een reactie achter voor TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL. TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL. Leave a respond for TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL. TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL op de google maps. Adres en contacten TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL
Location of TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL on the google maps. Address and contacts of TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL: BAKKERIJ ELLY | petite folie | De Causmacker | Reyntjens & Co | PATRICK THAEY-VERHELST

Other related companies as TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL: BAKKERIJ ELLY | petite folie | De Causmacker | Reyntjens & Co | PATRICK THAEY-VERHELST

TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03721313476. Het bedrijf TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL bevindt zich op het adres: BOULEVARD G?N?RAL WAHIS 1; 1030; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL, openstaande posities, locatie van TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL op de kaart.

TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL, company assigned to the tax number BE03721313476. The company TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL is located at the address: BOULEVARD G?N?RAL WAHIS 1; 1030; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL were not found.
The main activity of TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL is not available. You also can look at reviews of TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL, open positions, location of TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENNIS CLUB LAMBERMONT ASBL, employees, financial statistics.