T.C. TER RIVIEREN

Contactgegevens T.C. TER RIVIEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C. TER RIVIEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C. TER RIVIEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARCEL DE BACKERSTRAAT 6; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36050121 (+32-36050121) 36050121 (+32-36050121)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C. TER RIVIEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C. TER RIVIEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C. TER RIVIEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C. TER RIVIEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C. TER RIVIEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C. TER RIVIEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C. TER RIVIEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C. TER RIVIEREN
Products information T.C. TER RIVIEREN

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in T.C. TER RIVIEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C. TER RIVIEREN
(Get full report from official database of BE for T.C. TER RIVIEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C. TER RIVIEREN
Addition kinds of activities for T.C. TER RIVIEREN

508502. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing
10440203. Zilver herstel van uitschot | Silver recovery from tailings
14999901. Agate mijnbouw | Agate mining
28340201. pijnstillers | Analgesics
50740304. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves

Werken bij T.C. TER RIVIEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C. TER RIVIEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C. TER RIVIEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C. TER RIVIEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Service Technieker Automotive (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Service Technieker Automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een service technieker automotive; Onderhoud en herstellingen van personenwagens volgens de procedure van onze klant; Diagnose en opvolging interventies en campagnes ; Klaarmaken nieuwe voertuigen; Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones; Na uw opleiding als volwaardig service technieker sta je in voor het inboeken van de planning en servicebeurten, inclusief stukken bestellen, werken in teamverband, klanten ontvangen en afhandelen en communiceren;

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van T.C. TER RIVIEREN in sociale netwerken
Look for responds of T.C. TER RIVIEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C. TER RIVIEREN. Laat een reactie achter voor T.C. TER RIVIEREN. T.C. TER RIVIEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C. TER RIVIEREN. Leave a respond for T.C. TER RIVIEREN. T.C. TER RIVIEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C. TER RIVIEREN op de google maps. Adres en contacten T.C. TER RIVIEREN
Location of T.C. TER RIVIEREN on the google maps. Address and contacts of T.C. TER RIVIEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C. TER RIVIEREN T.C. TER RIVIEREN: FLBRIGITTE RAVEL BVBA | MARIE-CHRISTINE DEGUELDRE | HBK-Spaarbank/Swijsen I | NEXUS ASSURANCE | Lettering nv

Other related companies as T.C. TER RIVIEREN: FLBRIGITTE RAVEL BVBA | MARIE-CHRISTINE DEGUELDRE | HBK-Spaarbank/Swijsen I | NEXUS ASSURANCE | Lettering nv

T.C. TER RIVIEREN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C. TER RIVIEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf T.C. TER RIVIEREN bevindt zich op het adres: MARCEL DE BACKERSTRAAT 6; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in T.C. TER RIVIEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T.C. TER RIVIEREN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C. TER RIVIEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C. TER RIVIEREN, openstaande posities, locatie van T.C. TER RIVIEREN op de kaart.

T.C. TER RIVIEREN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C. TER RIVIEREN, company assigned to the tax number BE05571411132. The company T.C. TER RIVIEREN is located at the address: MARCEL DE BACKERSTRAAT 6; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in T.C. TER RIVIEREN were not found.
The main activity of T.C. TER RIVIEREN is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C. TER RIVIEREN is not available. You also can look at reviews of T.C. TER RIVIEREN, open positions, location of T.C. TER RIVIEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C. TER RIVIEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C. TER RIVIEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C. TER RIVIEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C. TER RIVIEREN, employees, financial statistics.