T.C. HET ZEEN STERREBEEK

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • T.C. HET ZEEN STERREBEEK
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • T.C. HET ZEEN STERREBEEK

Contactgegevens T.C. HET ZEEN STERREBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C. HET ZEEN STERREBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C. HET ZEEN STERREBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOEKWEYKOEKSTRAAT 4; 1820; STEENOKKERZEEL, België

Telefoon (phone): 27594203 (+32-27594203) 27594203 (+32-27594203)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C. HET ZEEN STERREBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C. HET ZEEN STERREBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C. HET ZEEN STERREBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C. HET ZEEN STERREBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C. HET ZEEN STERREBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C. HET ZEEN STERREBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C. HET ZEEN STERREBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C. HET ZEEN STERREBEEK
Products information T.C. HET ZEEN STERREBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in T.C. HET ZEEN STERREBEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C. HET ZEEN STERREBEEK
(Get full report from official database of BE for T.C. HET ZEEN STERREBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C. HET ZEEN STERREBEEK
Addition kinds of activities for T.C. HET ZEEN STERREBEEK

3356. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
152199. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
367102. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
01799906. Kiwi boerderij | Kiwi farm
36780000. Elektronische connectoren | Electronic connectors
96310403. Regeling, administratie van nutsbedrijven, provincie overheid | Regulation, administration of utilities, county government

Werken bij T.C. HET ZEEN STERREBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C. HET ZEEN STERREBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C. HET ZEEN STERREBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C. HET ZEEN STERREBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Preventie Adviseur (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een preventieadviseur Bent u in het bezit van een attest preventieadviseur niveau 2? Administratieve opvolging en verslagen opmaken schrikken jou niet af Heeft u al een eerste werkervaring als preventieadviseur? Dan is dit de job die jij zoekt! Taken: * Werkplekinspecties * Organiseren opleidingen (vakbekwaamheid, EHBO, VCA basisopleiding, VCA leidinggevenden * Attesten goede uitvoering opvolgen * Analyse incidenten/ongevallen * Audit-opvolging * Update ricico-analyses * Stockbeheer * Opvolging kosten materieel : kosten en onderhoud oa. controle facturen * Nacalculatie werven (controle facturen – bonnen – bestellingen) * …

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van T.C. HET ZEEN STERREBEEK in sociale netwerken
Look for responds of T.C. HET ZEEN STERREBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C. HET ZEEN STERREBEEK. Laat een reactie achter voor T.C. HET ZEEN STERREBEEK. T.C. HET ZEEN STERREBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C. HET ZEEN STERREBEEK. Leave a respond for T.C. HET ZEEN STERREBEEK. T.C. HET ZEEN STERREBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C. HET ZEEN STERREBEEK op de google maps. Adres en contacten T.C. HET ZEEN STERREBEEK
Location of T.C. HET ZEEN STERREBEEK on the google maps. Address and contacts of T.C. HET ZEEN STERREBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C. HET ZEEN STERREBEEK T.C. HET ZEEN STERREBEEK: GODELIEVE BREMS | MARCEL ROEMERS | ALAIN PREVOST | LUC BEIRINCKX | BLUE STAR

Other related companies as T.C. HET ZEEN STERREBEEK: GODELIEVE BREMS | MARCEL ROEMERS | ALAIN PREVOST | LUC BEIRINCKX | BLUE STAR

T.C. HET ZEEN STERREBEEK is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C. HET ZEEN STERREBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf T.C. HET ZEEN STERREBEEK bevindt zich op het adres: BOEKWEYKOEKSTRAAT 4; 1820; STEENOKKERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in T.C. HET ZEEN STERREBEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T.C. HET ZEEN STERREBEEK is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C. HET ZEEN STERREBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C. HET ZEEN STERREBEEK, openstaande posities, locatie van T.C. HET ZEEN STERREBEEK op de kaart.

T.C. HET ZEEN STERREBEEK is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C. HET ZEEN STERREBEEK, company assigned to the tax number BE08019439697. The company T.C. HET ZEEN STERREBEEK is located at the address: BOEKWEYKOEKSTRAAT 4; 1820; STEENOKKERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in T.C. HET ZEEN STERREBEEK were not found.
The main activity of T.C. HET ZEEN STERREBEEK is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C. HET ZEEN STERREBEEK is not available. You also can look at reviews of T.C. HET ZEEN STERREBEEK, open positions, location of T.C. HET ZEEN STERREBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C. HET ZEEN STERREBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C. HET ZEEN STERREBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C. HET ZEEN STERREBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C. HET ZEEN STERREBEEK, employees, financial statistics.