SWIMMING CLUB ZAVENTEM

Particuliere bedrijvenWatervervoer • SWIMMING CLUB ZAVENTEM
Private companiesWater Transportation • SWIMMING CLUB ZAVENTEM

Contactgegevens SWIMMING CLUB ZAVENTEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SWIMMING CLUB ZAVENTEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SWIMMING CLUB ZAVENTEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEIN APPELSTRAAT 34; 3150; HAACHT, België

Telefoon (phone): 16603224 (+32-16603224) 16603224 (+32-16603224)

Fax (fax): +32 (57) 434-95-28 +32 (57) 434-95-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SWIMMING CLUB ZAVENTEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SWIMMING CLUB ZAVENTEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SWIMMING CLUB ZAVENTEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SWIMMING CLUB ZAVENTEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SWIMMING CLUB ZAVENTEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SWIMMING CLUB ZAVENTEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SWIMMING CLUB ZAVENTEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SWIMMING CLUB ZAVENTEM
Products information SWIMMING CLUB ZAVENTEM

BTW identificatienummer (tax): BE09397949218
Ondernemingsnummer: 2525726318
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SWIMMING CLUB ZAVENTEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SWIMMING CLUB ZAVENTEM
(Get full report from official database of BE for SWIMMING CLUB ZAVENTEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SWIMMING CLUB ZAVENTEM
Addition kinds of activities for SWIMMING CLUB ZAVENTEM

17990505. Landreiniging en onderhoud | Shore cleaning and maintenance
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
27890306. Handel bindende diensten | Trade binding services
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
62110106. Makelaars en dealers | Stock brokers and dealers

Werken bij SWIMMING CLUB ZAVENTEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SWIMMING CLUB ZAVENTEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SWIMMING CLUB ZAVENTEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SWIMMING CLUB ZAVENTEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van SWIMMING CLUB ZAVENTEM in sociale netwerken
Look for responds of SWIMMING CLUB ZAVENTEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SWIMMING CLUB ZAVENTEM. Laat een reactie achter voor SWIMMING CLUB ZAVENTEM. SWIMMING CLUB ZAVENTEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SWIMMING CLUB ZAVENTEM. Leave a respond for SWIMMING CLUB ZAVENTEM. SWIMMING CLUB ZAVENTEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SWIMMING CLUB ZAVENTEM op de google maps. Adres en contacten SWIMMING CLUB ZAVENTEM
Location of SWIMMING CLUB ZAVENTEM on the google maps. Address and contacts of SWIMMING CLUB ZAVENTEM

Andere gerelateerde bedrijven als come SWIMMING CLUB ZAVENTEM SWIMMING CLUB ZAVENTEM: P. DE PAEPE | MK S?CURIT? | V. STASSER | Jansegers F | SOCIAAL CENTRUM MERKSEM

Other related companies as SWIMMING CLUB ZAVENTEM: P. DE PAEPE | MK S?CURIT? | V. STASSER | Jansegers F | SOCIAAL CENTRUM MERKSEM

SWIMMING CLUB ZAVENTEM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SWIMMING CLUB ZAVENTEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09397949218. Het bedrijf SWIMMING CLUB ZAVENTEM bevindt zich op het adres: KLEIN APPELSTRAAT 34; 3150; HAACHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in SWIMMING CLUB ZAVENTEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SWIMMING CLUB ZAVENTEM is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SWIMMING CLUB ZAVENTEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SWIMMING CLUB ZAVENTEM, openstaande posities, locatie van SWIMMING CLUB ZAVENTEM op de kaart.

SWIMMING CLUB ZAVENTEM is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SWIMMING CLUB ZAVENTEM, company assigned to the tax number BE09397949218. The company SWIMMING CLUB ZAVENTEM is located at the address: KLEIN APPELSTRAAT 34; 3150; HAACHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in SWIMMING CLUB ZAVENTEM were not found.
The main activity of SWIMMING CLUB ZAVENTEM is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SWIMMING CLUB ZAVENTEM is not available. You also can look at reviews of SWIMMING CLUB ZAVENTEM, open positions, location of SWIMMING CLUB ZAVENTEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SWIMMING CLUB ZAVENTEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SWIMMING CLUB ZAVENTEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SWIMMING CLUB ZAVENTEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SWIMMING CLUB ZAVENTEM, employees, financial statistics.