SPORTVERENIG. HET CONGRES

Contactgegevens SPORTVERENIG. HET CONGRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTVERENIG. HET CONGRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTVERENIG. HET CONGRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAPELSTRAAT 30; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38868857 (+32-38868857) 38868857 (+32-38868857)

Fax (fax): +32 (64) 517-60-50 +32 (64) 517-60-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTVERENIG. HET CONGRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTVERENIG. HET CONGRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTVERENIG. HET CONGRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTVERENIG. HET CONGRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTVERENIG. HET CONGRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTVERENIG. HET CONGRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTVERENIG. HET CONGRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTVERENIG. HET CONGRES
Products information SPORTVERENIG. HET CONGRES

BTW identificatienummer (tax): BE04537597656
Ondernemingsnummer: 8880218505
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SPORTVERENIG. HET CONGRES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTVERENIG. HET CONGRES
(Get full report from official database of BE for SPORTVERENIG. HET CONGRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTVERENIG. HET CONGRES
Addition kinds of activities for SPORTVERENIG. HET CONGRES

207699. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
22410109. Afwerkingen, textiel | Trimmings, textile
25149906. Nieuwigheden meubilair, huishouden: metaal | Novelty furniture, household: metal
32950104. Magnesiet, ruw: grond, gecalcineerd of verbrand | Magnesite, crude: ground, calcined, or dead-burned
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
39520216. Schetsdozen, kunstenaars ' | Sketching boxes, artists'
39990301. Curlingveren | Curling feathers

Werken bij SPORTVERENIG. HET CONGRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTVERENIG. HET CONGRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTVERENIG. HET CONGRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTVERENIG. HET CONGRES. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van SPORTVERENIG. HET CONGRES in sociale netwerken
Look for responds of SPORTVERENIG. HET CONGRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTVERENIG. HET CONGRES. Laat een reactie achter voor SPORTVERENIG. HET CONGRES. SPORTVERENIG. HET CONGRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTVERENIG. HET CONGRES. Leave a respond for SPORTVERENIG. HET CONGRES. SPORTVERENIG. HET CONGRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTVERENIG. HET CONGRES op de google maps. Adres en contacten SPORTVERENIG. HET CONGRES
Location of SPORTVERENIG. HET CONGRES on the google maps. Address and contacts of SPORTVERENIG. HET CONGRES

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTVERENIG. HET CONGRES SPORTVERENIG. HET CONGRES: MAISON ANTOINE & AURةLIE | VDE CLEAN | MENUISERIE SACR? BRUNO | G. VANRUSSELT | Kitoko Lubula Lawrence

Other related companies as SPORTVERENIG. HET CONGRES: MAISON ANTOINE & AURةLIE | VDE CLEAN | MENUISERIE SACR? BRUNO | G. VANRUSSELT | Kitoko Lubula Lawrence

SPORTVERENIG. HET CONGRES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTVERENIG. HET CONGRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04537597656. Het bedrijf SPORTVERENIG. HET CONGRES bevindt zich op het adres: STAPELSTRAAT 30; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in SPORTVERENIG. HET CONGRES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPORTVERENIG. HET CONGRES is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTVERENIG. HET CONGRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTVERENIG. HET CONGRES, openstaande posities, locatie van SPORTVERENIG. HET CONGRES op de kaart.

SPORTVERENIG. HET CONGRES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTVERENIG. HET CONGRES, company assigned to the tax number BE04537597656. The company SPORTVERENIG. HET CONGRES is located at the address: STAPELSTRAAT 30; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in SPORTVERENIG. HET CONGRES were not found.
The main activity of SPORTVERENIG. HET CONGRES is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTVERENIG. HET CONGRES is not available. You also can look at reviews of SPORTVERENIG. HET CONGRES, open positions, location of SPORTVERENIG. HET CONGRES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTVERENIG. HET CONGRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTVERENIG. HET CONGRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTVERENIG. HET CONGRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTVERENIG. HET CONGRES, employees, financial statistics.