SOC. COL. L'AVENIR

Particuliere bedrijvenBosbouw • SOC. COL. L'AVENIR
Private companiesForestry • SOC. COL. L'AVENIR

Contactgegevens SOC. COL. L'AVENIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOC. COL. L'AVENIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOC. COL. L'AVENIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA LIB?RATION 123; 5380; FERNELMONT, België

Telefoon (phone): 81833115 (+32-81833115) 81833115 (+32-81833115)

Fax (fax): +32 (13) 679-29-40 +32 (13) 679-29-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOC. COL. L'AVENIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOC. COL. L'AVENIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOC. COL. L'AVENIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOC. COL. L'AVENIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOC. COL. L'AVENIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOC. COL. L'AVENIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOC. COL. L'AVENIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOC. COL. L'AVENIR
Products information SOC. COL. L'AVENIR

BTW identificatienummer (tax): BE08100738525
Ondernemingsnummer: 5312133789
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in SOC. COL. L'AVENIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOC. COL. L'AVENIR
(Get full report from official database of BE for SOC. COL. L'AVENIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOC. COL. L'AVENIR
Addition kinds of activities for SOC. COL. L'AVENIR

417399. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
421599. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
13899905. Gasvelddiensten, nec | Gas field services, nec
20529905. koekjes | Cookies
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
30880000. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
35440103. Sterfveren | Die springs
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
97119907. Marine | Navy

Werken bij SOC. COL. L'AVENIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOC. COL. L'AVENIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOC. COL. L'AVENIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOC. COL. L'AVENIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

Zoek naar antwoorden van SOC. COL. L'AVENIR in sociale netwerken
Look for responds of SOC. COL. L'AVENIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOC. COL. L'AVENIR. Laat een reactie achter voor SOC. COL. L'AVENIR. SOC. COL. L'AVENIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOC. COL. L'AVENIR. Leave a respond for SOC. COL. L'AVENIR. SOC. COL. L'AVENIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOC. COL. L'AVENIR op de google maps. Adres en contacten SOC. COL. L'AVENIR
Location of SOC. COL. L'AVENIR on the google maps. Address and contacts of SOC. COL. L'AVENIR

Andere gerelateerde bedrijven als come SOC. COL. L'AVENIR SOC. COL. L'AVENIR: FLEXPLOITATION FORESTIÈRE HUET SA | MOSSAY VICTOR | Creatuft NV | ALPHA | NATURE-ELLE

Other related companies as SOC. COL. L'AVENIR: FLEXPLOITATION FORESTIÈRE HUET SA | MOSSAY VICTOR | Creatuft NV | ALPHA | NATURE-ELLE

SOC. COL. L'AVENIR is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOC. COL. L'AVENIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08100738525. Het bedrijf SOC. COL. L'AVENIR bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA LIB?RATION 123; 5380; FERNELMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in SOC. COL. L'AVENIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOC. COL. L'AVENIR is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOC. COL. L'AVENIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOC. COL. L'AVENIR, openstaande posities, locatie van SOC. COL. L'AVENIR op de kaart.

SOC. COL. L'AVENIR is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOC. COL. L'AVENIR, company assigned to the tax number BE08100738525. The company SOC. COL. L'AVENIR is located at the address: AVENUE DE LA LIB?RATION 123; 5380; FERNELMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in SOC. COL. L'AVENIR were not found.
The main activity of SOC. COL. L'AVENIR is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOC. COL. L'AVENIR is not available. You also can look at reviews of SOC. COL. L'AVENIR, open positions, location of SOC. COL. L'AVENIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOC. COL. L'AVENIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOC. COL. L'AVENIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOC. COL. L'AVENIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOC. COL. L'AVENIR, employees, financial statistics.