SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.

Contactgegevens SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORMSTRAAT 88; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 15713620 (+32-15713620) 15713620 (+32-15713620)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.
Products information SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.
(Get full report from official database of BE for SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.
Addition kinds of activities for SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.

353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats
61590202. Financieringsleasing, voertuigen: met uitzondering van auto's en vrachtwagens | Finance leasing, vehicles: except automobiles and trucks
73319904. Mailing service | Mailing service

Werken bij SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lommel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AMBY

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

  • Halfautomaatlasser ramen & deuren (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen in Kuurne zijn wij op zoek naar een halfautomaatlasser voor ramen en deuren.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. in sociale netwerken
Look for responds of SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.. Laat een reactie achter voor SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.. SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.. Leave a respond for SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.. SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. op de google maps. Adres en contacten SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.
Location of SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. on the google maps. Address and contacts of SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.

Andere gerelateerde bedrijven als come SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.: COIFFURE LLORENTE | HUIS WINTERS | H.V.D. | PHOTO VERONIQUE SANSPOUX | ERIC NELISSEN

Other related companies as SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B.: COIFFURE LLORENTE | HUIS WINTERS | H.V.D. | PHOTO VERONIQUE SANSPOUX | ERIC NELISSEN

SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. bevindt zich op het adres: BORMSTRAAT 88; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B., openstaande posities, locatie van SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. op de kaart.

SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B., company assigned to the tax number BE06369567871. The company SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. is located at the address: BORMSTRAAT 88; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. were not found.
The main activity of SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. is not available. You also can look at reviews of SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B., open positions, location of SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SK ETERNIT KAPELLE-O-D-B., employees, financial statistics.