Hoste Eric

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Hoste Eric
Private companiesMetal Mining • Hoste Eric

Contactgegevens Hoste Eric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hoste Eric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hoste Eric

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Nieuwkerkenstraat 99 9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas), België

Telefoon (phone): +32 (51) 425-11-31 +32 (51) 425-11-31

Fax (fax): +32 (53) 891-13-81 +32 (53) 891-13-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hoste Eric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hoste Eric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hoste Eric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hoste Eric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hoste Eric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hoste Eric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hoste Eric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hoste Eric
Products information Hoste Eric

BTW identificatienummer (tax): BE06873840332
Ondernemingsnummer: 6200103759
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Hoste Eric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hoste Eric
(Get full report from official database of BE for Hoste Eric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hoste Eric
Addition kinds of activities for Hoste Eric

02140204. Wolproductie | Wool production
22219904. Textielfabrieken, breedgeweven: zijde en kunstmatige, ook glas | Textile mills, broadwoven: silk and manmade, also glass
22410304. Venetiaanse blinde banden | Venetian blind tapes
28999923. Brandstoftank of motorreinigingsmiddelen | Fuel tank or engine cleaning chemicals
32110305. Vensterglas, helder en gekleurd | Window glass, clear and colored
39990208. Wimpers, kunstmatig | Eyelashes, artificial
50830306. Oogstmachines en -uitrusting, nec | Harvesting machinery and equipment, nec

Werken bij Hoste Eric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hoste Eric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hoste Eric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hoste Eric. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeiders die losse dagen in de week kunnen werken : dagwerk ! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een brouwerij voert u allerhande productietaken uit. Dit betreft losse arbeid.

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

  • Fineervoeger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

    Type: Vaste Job

    fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

Zoek naar antwoorden van Hoste Eric in sociale netwerken
Look for responds of Hoste Eric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hoste Eric. Laat een reactie achter voor Hoste Eric. Hoste Eric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hoste Eric. Leave a respond for Hoste Eric. Hoste Eric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hoste Eric op de google maps. Adres en contacten Hoste Eric
Location of Hoste Eric on the google maps. Address and contacts of Hoste Eric

Andere gerelateerde bedrijven als come Hoste Eric Hoste Eric: NN Light/Neolite Niagara | Kris | BANCONTACT-MISTER CASH | Centre de Santé des Fagnes -H?pital Intercommunal | Peeters J NV

Other related companies as Hoste Eric: NN Light/Neolite Niagara | Kris | BANCONTACT-MISTER CASH | Centre de Santé des Fagnes -H?pital Intercommunal | Peeters J NV

Hoste Eric is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Hoste Eric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06873840332. Het bedrijf Hoste Eric bevindt zich op het adres: Nieuwkerkenstraat 99 9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Hoste Eric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hoste Eric is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hoste Eric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hoste Eric, openstaande posities, locatie van Hoste Eric op de kaart.

Hoste Eric is a company, that was registered 2009 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Hoste Eric, company assigned to the tax number BE06873840332. The company Hoste Eric is located at the address: Nieuwkerkenstraat 99 9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Hoste Eric were not found.
The main activity of Hoste Eric is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hoste Eric is not available. You also can look at reviews of Hoste Eric, open positions, location of Hoste Eric on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hoste Eric, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hoste Eric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hoste Eric, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hoste Eric, employees, financial statistics.